"Να σπάσουμε τον ρυθμό του ΠΑΟΚ"

Από paok24.com: Για την ήττα στο Παλατάκι από τον ΠΑΟΚ, τα προβλήματα που έχουν να αντιτωπίσουν, αλλά και για τη ρεβάνς μίλησε ο Ροντρίγκο Σαν Μιγκέλ.
Πηγή: paok24.com
"Να σπάσουμε τον ρυθμό του ΠΑΟΚ"

Η Τενερίφη τα βρήκε σκούρα στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και αυτό έχει θορυβήσει ιδιαίτερα τους Ισπανούς, όσο αφορά το θέμα της πρόκρισης. Πάνω σε αυτό το κομμάτι μίλησε και ο παίκτης της ομάδας, Ροντρίγκο Σαν Μιγκέλ σε ιστοσελίδα της Ισπανίας (eldorsal.com).

Αναλυτικά είπε ο Ισπανός άσος:

Για τον αγώνα και την ήττα από τον ΠΑΟΚ:

"Το παιχνίδι ήταν σε αργό ρυθμό και αυτό βοηθήσε τον ΠΑΟΚ να είναι μπροστά στο σκορ. Δεν βρήκαμε τις λύσεις που θέλαμε και αυτό μας στοίχησε την ήττα. Το καλύτερο όμως σε αυτή την ήττα ήταν το αποτέλεσμα και η διαφορά. Εάν στον επόμενο αγώνα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι θα μπορέσουμε να καλύψουμε τη διαφορά. "

Για τα πολλά αστοχα τρίποντα:

"Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε όπως σε κάθε αγώνα και αυτό ήταν το πρόβλημα μας. Έχουμε την ποιότητα στο ρόστερ μας και στις 8 Μαρτίου θα είμαστε πολύ διαφορετικοί. Θα είναι ένας αγώνας τελικός για εμάς".

Για τον επόμενο αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης:

"Αυτοί μπορεί να είναι πρώτη στην Ευρωλίγκα, αλλά είναι ένα ντέρμπι πρωτιάς στο πρωτάθλημα της Ισπανίας. Το γήπεδο όμως θα είναι γεμάτο, όπως στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα και στα άλλα ντερμπι. Δεν πρέπει να έχουμε άγχος και να κάνουμε το παιχνίδι μας ανεξαρτήτου αντιπάλου. Μόνο έτσι μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη".

Διαβάστε ακόμη...