Πλήρης ξανά ο ΠΑΟΚ

Απο inpaok.com : Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας μετρά αντίστροφα για την επάνοδο του στην αγωνιστική δράση, έτσι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς μετά από περίπου 1,5 μήνα, θα δει ξανά όλους του ποδοσφαιριστές του να είναι… ετοιμοπόλεμοι.
Πηγή: inpaok.com
Πλήρης ξανά ο ΠΑΟΚ

Τα προβλήματα τραυματισμών για τον Δικέφαλο, μειώθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό σε σχέση με την περσινή… μάστιγα που έπληξε τους «ασπρόμαυρους», χωρίς ωστόσο να λείπουν τα μικροπροβλήματα.

Σε συνδυασμό και με τις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσαν, πέντε ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ανάγκασαν τον Βλάνταν Ίβιτς από τα μέσα του Γενάρη και για όλον τον Φλεβάρη να αναπροσαρμόσει κάποια από τα πλάνα του.

Αρχικά ο Δικέφαλος για διάστημα τριών εβδομάδων αναγκάστηκε να πορευτεί χωρίς τον Δημήτρη Πέλκα και τον Τζάλμα Κάμπος, ενώ και οι Λέο Μάτος, Εβγέν Σάχοφ, Μαρίν Λέοβατς, Φερνάντο Βαρέλα και Γιάννης Μυστακίδης αναγκάστηκαν να χάσουν ματς του Δικεφάλου εξαιτίας της συμπλήρωσης καρτών.

Στα παραπάνω ήρθε να προστεθεί, η απουσία του Κάνιας, που έμεινε και αυτός στα… πιτς για διάστημα περίπου τριών εβδομάδων. Ο Ισπανός μέσος ωστόσο καθημερινά ανεβάζει… στροφές και είναι έτοιμος για το come back, σε μια περίοδο που ο προπονητής του ΠΑΟΚ, χρειάζεται όλους τους ποδοσφαιριστές του σε θέσεις… μάχης, καθώς ακολουθούν δύσκολα ματς για τους «ασπρόμαυρους».

Διαβάστε ακόμη...