Όλοι περιμένουν τον Σαββίδη

Απο paok24.com : Η τεράστια δυναμική του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, λόγω της σπουδαίας επιχειρηματικής του δραστηριότητας μόνο απαρατήρητη δε θα μπορούσε να περάσει στην Ελλάδα.
Πηγή: paok24.com
Όλοι περιμένουν τον Σαββίδη

Με τον ομογενή επιχειρηματία να έχει εκφράσει το προηγούμενο διάστημα την πρόθεση του να εμπλακεί επιχειρηματικά και στον χώρο τον Media, η φερεγγυότητα του και η πολύ μεγάλη οικονομική του δυνατότητα είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο πολλοί από μεγάλα μέσα της Αθήνας προσπαθούν να τον προσεγγίσουν.

Μάλιστα τον τελευταίο καιρό αρκετές είναι οι αναφορές στη στενή σχέση αλληλοεκτίμησης και σεβασμού που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον εκ των βασικών μετόχων του MEGA, Βαρδή Βαρδινογιάννη και στον Ιβάν Σαββίδη, με τις επαφές των δύο πλευρών και το ενδεχόμενο συνεργασίας να αποτελούν σανίδα σωτηρίας στις τελευταίες ελπίδες των εργαζομένων του μεγάλου καναλιού για μία βιώσιμη λύση με φόντο το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο τυχαίος δεν είναι ο καταιγισμός πληροφοριών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με τις οποίες την περασμένη εβδομάδα και ο Γιώργος Μπόμπολας, πατριάρχης της γνωστής οικογενείας και μέτοχος του MEGA, ζήτησε να συναντήσει τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είναι περιζήτητος, καθώς φαντάζει ως η μόνη λύση, λόγος για τον οποίο στην παρούσα φάση όλοι τον περιμένουν…

Διαβάστε ακόμη...