Οι διεθνείς του ΠΑΟΚ

Από inpaok: Ο Μάρτιος εκτός από ένας… καυτός αγωνιστική μήνας, για τον ΠΑΟΚ, είναι και ο μήνας που θα διεξαχθούν οι πρώτες αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων για το 2017 στα προκριματικά του Mundial 2018.
Πηγή: inpaok.com
Οι διεθνείς του ΠΑΟΚ

Τουτέστιν οι κλήσεις που αναμένεται να φτάσουν στα γραφεία του Δικεφάλου, το αμέσως επόμενο διάστημα θα είναι αρκετές, καθώς αυτή τη στιγμή στο ρόστερ τους οι «ασπρόμαυροι» διαθέτουν επτά ποδοσφαιριστές, που βρίσκονται συχνά στις επιλογές των ομοσπονδιακών προπονητών των χωρών τους, ενώ υπάρχουν και δύο ποδοσφαιριστές που ενδέχεται να κληθούν.

Ο Παναγιώτης Γλύκος, ο Φερνάντο Βαρέλα, ο Γκόικο Τσίμιροτ, ο Έργκους Κάτσε, ο Μαρίν Λέοβατς, ο Αμρ Ουάρντα, αλλά και ο Εβγέν Σάχοφ, είναι οι παίκτες με την συνεχή παρουσία στα αντιπρωσοπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Κλήση αναμένεται να υπάρξει και για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να μπορεί να αγωνιστεί με την Εθνική Σερβίας, καθώς το εντυπωσιακό του ξεκίνημα, έχει κάνει τον ομοσπονδιακό προπονητή τον Σέρβων, Σλάβολιουμπ Μούσλιν, να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τον καλέσει.

Διεθνή μπορεί να χριστεί και ο Γιάννης Μυστακίδης, καθώς το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με τον Μίκαελ Σκίμπε, να τον έχει σημειωμένο στο μπλοκάκι του, όπως άλλωστε αποκάλυψε σε συνέντευξη του στην «FORZA».

Διαβάστε ακόμη...