Το τετ-α-τετ Μπίσεσβαρ-Ίβιτς και οι αποδείξεις προσφοράς

Από metrosport.gr: Οι δύο άνδρες ανέλυσαν τις σκέψεις τους για τη συνέχεια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο στην χθεσινή προπόνηση.
Πηγή: metrosport.gr
Το τετ-α-τετ Μπίσεσβαρ-Ίβιτς και οι αποδείξεις προσφοράς

Ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική η συζήτηση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με τον Βλάνταν Ίβιτς, σε ένα από τα ολιγόλεπτα τετ-α-τετ που έγιναν χθες στη Νέα Μεσημβρία. Οι δύο άνδρες ανέλυσαν τις σκέψεις τους για τον ρόλο του Σουριναμέζου μέσα στο γήπεδο και το βέβαιο είναι ότι οι απαιτήσεις για τη συνέχεια είναι αρκετά υψηλές.

Επειδή άπαντες έχουν επικεντρωθεί σε ένα κακό ημίωρο στο Καυτανζόγλειο, στο οποίο ο Σουριναμέζος έβγαλε μία πάρε-βάλε ασίστ στον Ενρίκε, θα πρέπει να τονίσουμε ένα στοιχείο που... περνά στα ψιλά.

Ο Μπίσεσβαρ ήταν ο MVP Ιανουαρίου για τον ΠΑΟΚ και αυτόν τον τίτλο τον κέρδισε με πολύ παραγωγικές παρουσίες και αρκετές φαρμακερές κάθετες πάσες σε πολλά παιχνίδια.

Στην ικανότητά του αυτή πιστεύει και ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος τον στήριξε αρκετά από την αρχή της περιόδου. Σαφώς, όπως θα συνέβαινε με κάθε παίκτη στη θέση του, στον 29χρονο μεσοεπιθετικό δεν άρεσε η αντικατάστασή του, αλλά ως εκεί. Δέχθηκε την απόφαση του Βλάνταν Ίβιτς, συζήτησε μαζί του και οι δύο, πλέον, στοχεύουν στα ματς που έρχονται.

Διαβάστε ακόμη...