Κλείνει μεταγραφή ο ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Θέμα ημερών φαίνεται πως είναι η μεταγραφική ενίσχυση του μπασκετικού ΠΑΟΚ. Όπως είναι γνωστό, μετά και τον τραυματισμό του Τζόρνταν Σάιμπερτ, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, οι επιτελείς του Δικεφάλου πήραν την απόφαση να προχωρήσουν στην απόκτηση παίκτη, ούτως ώστε να αντικατασταθεί το κενό του τραυματία Αμερικανού.
Πηγή: inpaok.com
Κλείνει μεταγραφή ο ΠΑΟΚ

Ο παίκτης που θα αποκτηθεί, θα αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3» κι η απόκτησή του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα, πιθανώς και μέσα στις επόμενες ημέρες. Ένας από τους στόχος που έχουν εντοπιστεί, είναι πιθανό να προέρχεται από το NBDL των ΗΠΑ και γρήγορα αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις γύρω από την ενίσχυση του Δικεφάλου.

Θυμίζουμε, ότι όσον αφορά την περίπτωση του Σάιμπερτ, οι ασπρόμαυροι έχουν ήδη εκδηλώσει στην πλευρά του Αμερικανού την πρόθεση τους να ανανεώσουν την συνεργασία τους και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο νεαρός γκαρντ είναι πολύ αγαπητός σε όλους στην ομάδα κι άπαντες βρίσκονται δίπλα του στην περιπέτεια που περναέι, με την ευχή όλων να επιστρέψει το γρηγορότερο δυνατό…

Διαβάστε ακόμη...