Ο ΠΑΟΚ της αντίδρασης και της… αντεπίθεσης

Από metrosport.gr: «Ζητείται αντίδραση»!
Πηγή: metrosport.gr
Ο ΠΑΟΚ της αντίδρασης και της… αντεπίθεσης

Και όταν λέμε... αντίδραση, δεν εννοούμε τίποτα περισσότερο από την «αφύπνιση» και την «εγρήγορση» που απαιτείται αυτή την ώρα, ώστε να μπει άμεσα και νομοτελειακά ένας φραγμός, σε μια χωρίς προηγούμενο παρασκηνιακή προσπάθεια πλήρους αποσταθεροποίησης του ΠΑΟΚ. Αφύπνιση, εγρήγορση, αλλά και μια κατεπείγουσα εκτίμηση της κατάστασης, όπως έχει διαμορφωθεί από την απόλυτα ενορχηστρωμένη προπαγάνδα, που εκπορεύεται ανεμπόδιστα και επικαλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των ΜΜΕ (ιδιαίτερα του λεκανοπεδίου).

Ο ΠΑΟΚ ολοφάνερα βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» έχοντας απέναντι του αποδεδειγμένα ύπουλους και άκρως επικίνδυνους εχθρούς, οι οποίοι, από όπου κι αν βρίσκονται, επιτίθενται ομαδικά και συνδυασμένα στο λαοφιλή σύλλογο (εφημερίδες, κανάλια και διαδικτυακός χώρος). Κοινός στόχος η «αποδόμηση» του ΠΑΟΚ. Αδιαμφισβήτητα λοιπόν ο ΠΑΟΚ έχει τους πάντες, ή όλους αυτούς τους βρώμικους και μυστήριους απέναντι του. Τον περιμένουν κάθε φορά στο «δεξί» και με την πρώτη ευκαιρία ψευδολογώντας και συκοφαντώντας, τον ρίχνουν στο καναβάτσο. Το κακό στη συγκεκριμένη στιγμή είναι ότι και η ομάδα με κάποιες κακές της εμφανίσεις και οπισθοδρομήσεις, ρίχνει νερό στο μύλο τους.

Οι τελευταίοι εκμεταλλεύονται άριστα την περιρρέουσα διαταραγμένη ατμόσφαιρα. Αναντίρρητα η εθελοτυφλία τους και η μεροληψία τους ιδιαίτερα των τηλεκριτικών καθηγητών διαιτησίας και των υπολοίπων συνεργατών τους, εξοργίζει και προκαλεί. Στις αμφισβητούμενες φάσεις το οποιοδήποτε ευνοϊκό σφύριγμα από τα ελάχιστα που δίνονται στον ΠΑΟΚ προβάλλεται κι επαναλαμβάνεται και αναγάγεται σε κορυφαίο θέμα συζήτησης. Σε αντίθεση με τα σφαγιαστικά διαιτητικά κακουργήματα που αφαιρούν από το Δικέφαλο βαθμούς, αυτά σπρώχνονται στη γωνία και ενταφιάζονται με σχολιασμούς ψιθύρων και διαιτητικές επινοήσεις που προκαλούν γέλιο. Έχουμε λοιπόν αδιαμφισβήτητα το γεγονός μιας συνδυασμένης επίθεσης που δέχεται εδώ και αρκετό καιρό ο ΠΑΟΚ. Είναι αλήθεια πως μέχρι τώρα αυτή η κατάσταση δεν αντιμετωπίστηκε σχεδόν ποτέ.

Ίσως τώρα να έχουν αντιληφθεί οι υπεύθυνοι ότι ήταν λάθος αυτή η παθητική στάση που κράτησαν. Ελπίζουμε, ότι έχουν κατανοήσει ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, ώστε η ομάδα να συνεχίζει να παραμένει ο «σάκος του μποξ» για κάθε επιτήδειο, καιροσκόπο και ενταγμένο στον αντιπαοκτσήδικο «συνασπισμό». Είτε αυτός είναι διαιτητής, είτε είναι δημοσιογράφος, είτε είναι θεσμικός. Θα μου πείτε και τι πρέπει να γίνει. Απλά να αλλάξει τροπάριο και τακτική ο επίσημος ΠΑΟΚ απέναντι σε όλη αυτή τη χολεριασμένη συμμορία.

Να σταθούν όρθιοι άπαντες «απέναντι» της, με την προειδοποίηση ότι δεν θα ανεχθούν άλλο ύπουλο χτύπημα. Αυτή η αντίδραση είναι ανάγκη όμως να συνδυαστεί και με την απόφαση μιας συνολικής δυναμικής αντεπίθεσης για το υπόλοιπο των υποχρεώσεων, μέχρι τη λήξη της περιόδου. Η ομάδα επιβάλλεται να παρουσιαστεί έχοντας απαλλαγεί, από όλα τα σύνδρομα και τις παθογένειες με τις διπροσωπίες και τα αντίστοιχα αρνητικά αποτελέσματα και να δώσει τον καλύτερο εαυτό της, διεκπεραιώνοντας με απόλυτη επιτυχία τις δύο αποστολές που έχει.

Οι διοικούντες να προειδοποιήσουν το παρασκήνιο ότι με την πρώτη ευκαιρία θα το ισοπεδώσουν και ο κόσμος του ΠΑΟΚ να βρεθεί ακόμη πιο κοντά και να αγκαλιάσει με μεγαλύτερη θέρμη την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ της αντίδρασης και της αντεπίθεσης λοιπόν, έχει τον πρώτο και θα πρέπει να έχει και τον τελευταίο λόγο από εδώ και πέρα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...