«Μου έδωσε ζωή ο ΠΑΟΚ!»

Aπο inpaok.com : Ο πρώην σέντερ του ΠΑΟΚ και νυν της Τενερίφης, Γιώργος Μπόγρης επιστρέφει στο Παλατάκι για να αντιμετωπίσει τον Δικέφαλο.
Πηγή: inpaok.com
«Μου έδωσε ζωή ο ΠΑΟΚ!»

Ο έμπειρος πλέον καλαθοσφαιριστής μίλησε στο inpaok για τους αγώνες με τους «ασπρόμαυρους», ενώ αποκάλυψε και το τι έχει πει στους συμπαίκτες του για τους οπαδούς του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 28χρονος καλαθοσφαιριστής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που γυρίζω στο τελευταίο μου σπίτι στην Ελλάδα. Δεν το περίμενα να συμβεί και το γεγονός οτι θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ, μου έδωσε ζωή για να τελειώσω τη χρονιά με πολλή ενέργεια.»

Για το ποια ομάδα είναι το φαβορί ανέφερε: «Οποία ομάδα καταφέρει να επιβάλει το ρυθμό της θα κερδίσει. Θα είναι ματς με πολύ ενδιαφέρον, γιατί είμαστε δύο εντελώς διαφορετικές ομάδες».

Πίστευες πως θα κάνατε τόσο καλή σεζόν φέτος; «Δεν περίμενα ότι θα πηγαίναμε τόσο καλά στην Ισπανία. Έχουμε βρει τρομερή χημεία, έχουμε εκπληκτικό προπονητή και σε κάθε ματς ξεχωρίζει κάποιος διαφορετικός παίκτης. Έχουμε πολύ πλουραλισμό…»

Οι συμπαίκτες στου στην Τενερίφη λένε τα καλύτερα για την προσφορά σου στην ομάδα, τι λες για αυτό; «Είμαι ο καλύτερος, ο πιο όμορφος κι ο πιο μαχητής παίκτης της Τενερίφης (γέλια). Την μαχητικότητα μου την κέρδισα και στον ΠΑΟΚ και χαίρομαι που πρόσθεσα το στοιχείο αυτό στην Τενερίφη.»

Τι έχεις πει στους παίκτες και στους ανθρώπους της Τενερίφης για τον αντίπαλο σας; Είπες κάτι για τους οπαδούς των «ασπρόμαυρων»; «Έχω ενημερώσει τους συμπαίκτες μου για τους φίλους του ΠΑΟΚ. Εύχομαι να γεμίσουν αύριο το γήπεδο και να αντικρίσουν κι οι συμπαίκτες μου την τρομοκρατία που μπορούν να δημιουργήσουν…»

Διαβάστε ακόμη...