«Ιστορική ομάδα ο ΠΑΟΚ, rookie εμείς»

Απο paok24.com : Ο Χεσούς Βιντορέτα περιμένει δύσκολα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, τονίζει ότι το πιο σημαντικό από όλα σε αυτές τις αναμετρήσεις είναι η ισορροπία, ενώ δηλώνει πως η ομάδα του απολαμβάνει τη σεζόν που κάνει.
Πηγή: paok24.com
«Ιστορική ομάδα ο ΠΑΟΚ, rookie εμείς»

Η ομάδα του είναι σε καλό μομέντουμ και πετυχαίνει τον ΠΑΟΚ σε ένα καλό σημείο της σεζόν για αυτήν… «Παίζουμε καλά σε όλη τη σεζόν. Αυτός είναι ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ, παρότι είμαστε μια rookie ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι αλήθεια ότι είμαστε στην πρώτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι έχουμε ένα παιχνίδι περισσότερο από τις άλλες ομάδες που είναι πίσω μας. Σε κάθε περίπτωση, για μια ομάδα όπως εμείς, είναι μεγάλη επιτυχία να είμαστε μπροστά από ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Μπασκόνια, η Βαλένθια μετά από 21 αγωνιστικές. Απολαμβάνουμε αυτή τη σεζόν και αύριο, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο που κάνουμε όλη τη χρονιά» δήλωσε ο προπονητής της Τενερίφης.

Όσο για την εικόνα που έχει αποκομίσει από τον ΠΑΟΚ και τι περιμένει από αυτά τα παιχνίδια; «Θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ιστορική ομάδα, για εμάς είναι ένα προνόμιο να είμαστε εδώ, σε αυτό το γήπεδο, σε αυτή την πόλη. Πιστεύω ότι και οι 16 ομάδες του BCL αυτή τη στιγμή, είναι όλες σημαντικές ομάδες στην Ευρώπη, με ποιότητα, με δυνατότητες. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με εξαιρετική άμυνα, είναι μια δυνατή ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια της μέχρι το τέλος, με μια πολύ καλή ατμόσφαιρα, ειδικά στην έδρα του» δήλωσε ο Βιντορέτα

Μιλώντας για τον πιο σημαντικό παράγοντας που μπορεί να κρίνει αυτά τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, ο Βιντορέτα είπε: «Δεν ξέρω ποιο μπορεί να είναι το «κλειδί». Υπάρχουν πολλά «κλειδιά» όχι μόνο ένα. Το ποσοστό ευστοχίας, ο έλεγχος των ριμπάουντ, αν μπορείς να μοιράσεις καλά τη μπάλα ή όχι… Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί παράγοντες, αλλά το πιο σημαντικό, είναι να έχεις ισορροπία και στα δύο παιχνίδια».

Διαβάστε ακόμη...