«Μόνοι σας θα το γυρίσετε!»

Απο inpaok.com : Αρκετά απογοητευμένοι ήταν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας 27/2.
Πηγή: inpaok.com
«Μόνοι σας θα το γυρίσετε!»

Η ψυχολογία των παικτών του Δικεφάλου μετά την κακή εμφάνιση κόντρα στον Ηρακλή και την ισοπαλία απέναντι στου «κυανόλευκους» ήταν στο ναδίρ.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων», Βλάνταν Ίβιτς μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και τους άσκησε αυστηρή κριτική σχετικά με τα όσα έγιναν στο Καυτανζόγλειο την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλησε να ανεβάσει το ηθικό της ομάδας του τονίζοντας πως πιστεύει στους παίκτες του και πως το ματς με τον Ηρακλή ανήκει στο παρελθόν.

«Δεν είμαστε καλοί στον αγώνα με τον Ηρακλή. Δεν παίξαμε καθόλου καλά. Δεν πρέπει να επαναληφθεί αυτό γιατί έχουμε μπροστά μας δύσκολα και σημαντικά ματς. Μόνοι σας θα γυρίσετε το κλίμα!

Μπορείτε να παίξετε καλό ποδόσφαιρο. Στόχος μας πλέον είναι η πρόκριση απέναντι στην Ξάνθη και η νίκη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως μπορείτε να τα καταφέρετε», είπε ο Σέρβος τεχνικός.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να κάνουν πράξη τα παραπάνω και να αφήσουν πίσω το άσχημο αποτέλεσμα του Καυτανζογλείου.

Διαβάστε ακόμη...