Παίρνει παίκτη ο ΠΑΟΚ

Από inpaok: Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, καθώς υπέστη εξάρθρωση ώμου, με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για διάστημα απουσίας περίπου 1 με 1,5 μήνα.
Πηγή: inpaok.com
Παίρνει παίκτη ο ΠΑΟΚ

Ο Αμερικανός γκαρντ του Δικεφάλου, υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, ωστόσο θα κάνει ξανά εξετάσεις, με τα ενδεχόμενα να είναι δύο για την περίπτωση του Σάιμπερτ. Το πρώτο ενδεχόμενο έχει να το αφήσουν ως έχει και να επιστρέψει σε ενάμιση μήνα.

Η δεύτερη σκέψη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, είναι ο νεαρός καλαθοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων», να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να μείνει εκτός δράσης για 4 μήνες. Οι επιτελείς του Δικεφάλου, σε αυτή την περίπτωση εξετάζουν το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του.

Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ψάχνουν για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Αμερικανό, καθώς βρίσκονται κοντά σε 2-3 παίκτες με τις εξελίξεις να τρέχουν άμεσα στο θέμα της αντικατάστασης του Σάιμπερτ. Οι επιτελείς του Δικεφάλου εξετάζουν περιπτώσεις παικτών που παίζουν στις θέσεις 2 και 3, με κάποιους από τους παίκτες που εξετάζονται να έχουν εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Νεότερα στον τομέα της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ, αναμένεται να υπάρξουν σε 2 με 3 μέρες, με τον νέο παίκτη που θα έρθει ωστόσο, να μην έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο Basketball Champions League και τις αναμετρήσεις με την Τενερίφη.

Διαβάστε ακόμη...