«Όμορφες αναμνήσεις με τον ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Μarca Τenerife», φιλοξενήθηκε ο σέντερ της Τενερίφης και πρώην καλαθοσφαιρστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Μπόγρης.
Πηγή: inpaok.com
«Όμορφες αναμνήσεις με τον ΠΑΟΚ»

Ο έμπειρος άσος, μίλησε για την αναμέτρηση του Δικεφάλου με την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά, για την φάση των «16» του Basketball Champions League, αλλά και για το παρελθόν του στους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εμπειρία του στον ΠΑΟΚ: «Ήταν η τελευταία ομάδα που έπαιξα στην Ελλάδα. Έχω όμορφες αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ, επειδή έκανα μια μεγάλη σεζόν που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω στην ACB (σ.σ. ισπανική λίγκα). Θα έχω επίσης, την ευκαιρία να δω την οικογένεια και τους φίλους μου».

Για το τι θα αντιμετωπίσει η Τενερίφη στα ματς με τον Δικέφαλο: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ διαφορετικός από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Το ελληνικό μπάσκετ είναι παρόμοιο με το σερβικό. Αν χρησιμοποιήσουμε τα όπλα μας καλά, να τρέξουμε, να σουτάρουμε και να πάρουμε επιθετικά ριμπάουντ, μπορούμε να έχουμε μια ευκαιρία να κερδίσουμε».

Για το πόσο σημαντική είναι η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Το πρώτο παιχνίδι μπορεί να μας δώσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο, οπότε δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε, δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...