“Θέλω να αγωνιστώ ξανά στον ΠΑΟΚ”

Από thessports.gr: Ο Τέρι Άντονις αγωνίζεται αυτό το διάστημα στην Αυστραλία και στην Σίντνεϊ Γουόντερερς, με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να μιλά στην εφημερίδα "Νέος κόσμος" για τις εμπειρίες του απο τον Δικέφαλο, όπως επίσης και για τον δανεισμό του στην Βέροια .
Πηγή: thessports.gr
“Θέλω να αγωνιστώ ξανά στον ΠΑΟΚ”

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην εφημερίδα των ομογενών:

Για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ: "Την προηγούμενη ημέρα, μου είπε ο προπονητής της ομάδας, Ίγκορ Τούντορ, ότι θα αγωνιστώ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

Κερδίσαμε το ματς και ήταν εκπληκτικό να κάνω το ντεμπούτο μου με νίκη στην έδρα μας, μπροστά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που είναι εκπληκτικοί.

Το δεύτερο μου ματς ως βασικός ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πριν από αυτό το ματς τα πάντα είναι μια... τρέλα. Οι οπαδοί είναι απίστευτοι, θα πρέπει να το δείτε μόνοι σας για να καταλάβετε. Είναι απίστευτη η ατμόσφαιρα όταν βγαίνεις στον αγωνιστικό χώρο και τα βλέπεις όλα αυτά".

Για τους λόγους που δεν... έπιασε στον ΠΑΟΚ: "Τα πήγαινα αρκετά καλά, αλλά ήμουν πολύ άτυχος, καθώς ο προπονητής που με έφερε στον ΠΑΟΚ (σ.σ. Ίγκορ Τούντορ) απολύθηκε. Στη συνέχεια ήρθε ο Βλάνταν Ίβιτς, ενώ στο ρόστερ είχαμε δέκα μέσους που πάλευαν για τρεις θέσεις. Ήταν δύσκολο να βρεις μια θέση στο αρχικό σχήμα, όταν μπροστά σου έχεις έμπειρους και διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Έμαθα πολλά πάντως στον ΠΑΟΚ τόσο από τον Τούντορ, όσο και από τον Ίβιτς που είναι εξαιρετικοί προπονητές".

Για τον δανεισμό του στη Βέροια: "Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν καθόλου καλή εμπειρία. Στον ΠΑΟΚ τα πάντα ήταν φανταστικά, όχι όμως και στην Βέροια. Πήγα να παίξω δανεικός και δεν πήρα τον χρόνο συμμετοχής, που θα ήθελα. Στην Βέροια έμαθα και την άλλη πλευρά του ποδοσφαίρου..."

Για την επιστροφή του στην Αυστραλία: "Επέστρεψα στην Αυστραλία, για να αγωνιστώ ξανά και να δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω σαν ποδοσφαιριστής. Μετά το τέλος του δανεισμού μου, έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και θέλω πολύ να αγωνιστώ ξανά εκεί. Για μένα τα πάντα έχουν να κάνουν με την δουλειά. Πρέπει να δουλεύεις πολύ".

Διαβάστε ακόμη...