Ανώμαλη προσγείωση μετά την Ευρώπη

Από gazzetta.gr: Δεν τα πάει καλές με τις... παραδόσεις ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι μόνο τα 19-20 χρόνια φαγούρας στο Καυτανζόγλειο. Είναι και η «ανώμαλη προσγείωση», μετά από σχεδόν κάθε ευρωπαϊκό ταξίδι του!
Πηγή: gazzetta.gr
Ανώμαλη προσγείωση μετά την Ευρώπη

Ο Βλάνταν Ίβιτς το είπε όσο πιο κομψά μπορούσε να το πει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. «Έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όπως με Βέροια και Πανιώνιο. Αυτά τα παιχνίδια είναι τα πιο επικίνδυνα γιατί έρχεσαι από ευρωπαϊκό παιχνίδι που όλοι είναι συγκεντρωμένοι, που όλοι δίνουν το 100%», σχολίασε ο Σέρβος προπονητής του ΠΑΟΚ.

Για άλλη μια φορά στο Καυτανζόγλειο, όπου έχει να κερδίσει από το 1998, επιβεβαιώθηκε πως η επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση για το «Δικέφαλο» και τους ποδοσφαιριστές του.

Ύστερα από κάθε ταξίδι, όπως και τώρα μετά το εκτός έδρας ματς με τη Σάλκε, ο ΠΑΟΚ στραβοπατάει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για να ακριβολογούμε, δεν έχει κερδίσει ούτε ένα ματς, αντίθετα έχει αφήσει βαθμούς είτε παίζοντας εντός έδρας, είτε εκτός.

Έχουμε και λέμε:

1) Μετά τη νίκη επί της Σλόβαν στο Λίμπερετς με 2-1 ακολούθησε η εκτός έδρας ισοπαλία με τη Βέροια (0-0).

2) Μετά την ήττα στο Μπακού από την Καραμπάχ με 2-0 ήρθε η ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του Φαλήρου.

3) Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε νικητής από τη Φλωρεντία επικρατώντας με 3-2 της Φιορεντίνα, αλλά η εντός έδρας ήττα με την απίστευτη ανατροπή από 3-1 σε 3-4 στο ματς με τον Ατρόμητο ταρακούνησε συθέμελα το εσωτερικό της ομάδας.

4) Την Τετάρτη ο «Δικέφαλος» αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν, ωστόσο στο Καυτανζόγλειο άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς.

Το ματς με τον Πανιώνιο και η ήττα από τους «κυανέρυθρους» στην οποία αναφέρθηκε ο Ίβιτς ήταν μετά την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Καραμπάχ.

Διαβάστε ακόμη...