Κοζάνη και Δράμα για το Final Four

Από paok24:  Τα ζευγάρια για το Final Four του κυπέλλου στο χάντμπολ ολοκληρώνονται και σιγά σιγά έρχεται στο προσκήνιο το που θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις.
Πηγή: paok24.com
Κοζάνη και Δράμα για το Final Four


Ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε νωρίτερα να πάρει μια πανάξια νίκη μέσα στην έδρα του ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ με αποτέλεσμα να πάρει την μια θέση για τα ημιτελικά.

Από εκεί και πέρα, έχουν περάσει ΧΑΝΘ και Φίλιππος Βέροιας (ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ) και μένει το ζευγάρι ΑΕΣΧ Πυλαίας-Πανελλήνιος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PAOK24, στόχος της ΟΧΕ είναι το Final Four (18, 19/3) να πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη ή στην Δράμα. Επίσης το «Παλατάκι» βρίσκεται και αυτό στην λίστα, ωστόσο δεν είναι πρώτη επιλογή.

Πρόθεση της είναι η διοργάνωση να γίνει στην Βόρεια Ελλάδα σε μεγάλη εγκατάσταση και σε πόλη της περιφέρειας, καθώς από την ΟΧΕ θεωρούν πως θα έχουν ένα εντελώς γεμάτο γήπεδο.

Έτσι λοιπόν, το κλειστό της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη (περίπου 3000-3500 θεατές) και το κλειστό «Δημήτρης Κραχτίδης» στην Δράμα (1600-2000 θεατές), είναι οι δυο πρώτες επιλογές.

Στην πρώτη φωτογραφία του άρθρου το κλειστό της Κοζάνης και στην δεύτερη, αυτό της Δράμας.

Διαβάστε ακόμη...