Η ατάκα του Ιβιτς για το ντέρμπι του Καυτανζογλείου

Από metrosport.gr : Ο Σέρβος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες του αγώνα με τον Ηρακλή, ενδεικτικό των όσων έλεγε σε συνεργάτες του για το παιχνίδι
Πηγή: metrosport.gr
Η ατάκα του Ιβιτς για το ντέρμπι του Καυτανζογλείου

Στους ρυθμούς του κυριακάτικου αγώνα με τον Ηρακλή κινούνται στον ΠΑΟΚ με τον Ιβιτς να εστιάζει την προσοχή του στην αποτελεσματική προετοιμασία των παικτών ώστε να πετύχουν μία ακόμη νίκη στο Πρωτάθλημα.

Ο Ιβιτς γνωρίζει και από τα χρόνια που ήταν παίκτης του Δικεφάλου, πως αντιμετωπίζουν αυτά τα παιχνίδια οι αντίπαλοί του και ξέρει πώς πρέπει να παρατάξει την ομάδα του για να πάρει την νίκη. Είναι ενδεικτικό, αυτό που έλεγε σε συνεργάτες του αναφορικά με το ματς του Καυτανζογλείου: «Εμείς έχουμε ένα ξεκάθαρο στόχο, θέλουμε και σε αυτό το ματς όπως σε κάθε παιχνίδι να διεκδικούμε τη νίκη και το δείχνουμε. Αυτό θα κάνουμε και με τον Ηρακλή. Οι αντίπαλοί μας, βλέπουν μόνιμα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ως ένα τελικό. Δεν είναι οι μόνοι. Και άλλες ομάδες, μας αντιμετωπίζουν έτσι».

Ο Ιβιτς έλεγε ακόμη πως έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του και πιστεύει πως θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ θέλει συν τοις άλλοις να σπάσει την αρνητική παράδοση των τελευταίων ετών στο Καυτανζόγλειο.

Διαβάστε ακόμη...