Χάτσερ: Αυτά έχει η ζωή...

Απο basketplus.gr : Ο Ουίλιαμ Χάτσερ ταλαιπωρείται εδώ και 10 περίπου μέρες από μια σοβαρότατη ίωση (εξακολουθούν στην Σερβία να κάνουν λόγο για βακτήριο σαλμονέλας), κάτι που δεν του επίτρεψε να παίξει στο f8 του κυπέλλου και στον 2ο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: basketplus.gr
Χάτσερ: Αυτά έχει η ζωή...

Ο Αμερικανός που νοσηλευόταν σε κλινική επέστρεψε χθες σπίτι του και μιλώνταςστην informer.rs, σχολίασε: «Δεν ξέρω πως δηλητηριάστηκα, αλλά η δύσκολη περίοδος πέρασε» τόνισε αρχικά ο Χάτσερ και πρόσθεσε: «Κάνω αυστηρή δίαιτα. Παίρνω ορό και τρώω μόνο οτι μου δίνει το νοσοκομείο. Ο Καράχοτζιτς που νοσηλεύεται με πρόβλημα στο μάτι που έφερε μερικά κέικ, αλλά δεν τόλμησα να τα δοκιμάσω. Πάντως τώρα νοιώθω καλύτερα, ήμουν πολύ χάλια, καθώς είχα βασανιστικό στομαχόπονο κα πυρετό.

Εξαντλήθηκα αλλά αυτό πέρασε και είμαι χαρούμενος. Δεν ξέρω πως αρρώστησα, γενικά τρώμε άσχημα. Αλλά νομίζω ήταν τροφική δηλητηρίαση. Αυτή είναι η ζωή, θα μπορούσε να συμβεί στο καθένα, στην ζωή είναι αυτά» είπε ο Αμερικανός και κατέληξε: «Βαρέθηκα να κάθομαι εδώ όλη τη μέρα, δεν το περίμενα να είναι τόσο μεγάλο διάστημα η νοσηλεία. Έχω ένα τηλέφωνο και βλέπω μερικές εκπομπές σκοτώνοντας την ώρα μου. Ήρθε κι η οικογένεια μου να με δει και εγώ αρρώστησα" είπε μελαγχολικά ο Χάτσερ που θέλει ένα 10ήμερο για να ξαναμπει στο γήπεδο για παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη...