Bρίσκει τον ηγέτη που έψαχνε

Από inpaok.com: Ο Θαντ ΜακΦάντεν συμπληρώνει δύο μήνες στην ομάδα και έχει δείξει μέχρι στιγμής, ότι ήταν αυτό που έλλειπε από την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου.
Πηγή: inpaok.com
Bρίσκει τον ηγέτη που έψαχνε

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την φετινή χρονιά χωρίς να έχει κάποια ξεκάθαρη επιλογήμ όταν η μπάλα ζύγισε...πολλά κιλά σε κρίσιμες φάσεις. Ο Μπράιαντ δεν είχε κατάλληλη σταθερότητα, αλλά και εμπειρία, ενώ ο Σάιμπερτ δεν παρουσίαζε την πολύ καλή εικόνα που έχει ώρα. Η διοίκηση και το τεχνικό τιμ προχώρησαν στην απομάκρυνση του Ντάριλ Μπράινατ και στην απόκτηση του Θαντ ΜακΦάντεν από την γαλλική Νανσύ.

O MακΦάντεν έδειξε από τον πρώτο κιόλας αγώνα, ότι έχει στοιχεία που έλλειπαν από την ομάδα. Πρωτοβουλίες κινήσεων, παίρνει την μπάλα στο τέλος των επιθέσεων... Να σημειωθεί, ότι ο ΜακΦάντεν στην πλειοψηφία των αγώνων έχει μια μεγάλη ευστοχία στο περιφερειακό σουτ, κάτι που επίσης έλλειπε από τον Δικέφαλο.

Μιλώντας με αριθμούς, στο FIBA Champions League o Αμερικανός δεν έχει πετύχει σε κανέναν αγώνα, κάτω από 16 πόντους. Έχει μέσο όρο 20 πόντους ανά αγώνα, 52% στα δίποντα και 48% στα τρίποντα. Το καλύτερο του ματς ήταν φυσικά αυτό με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, όπου συγκέντρωσε 31 πόντους στο ranking.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι το ίδιο εντυπωσιακός, αλλά βέβαιαπαίζει καταλυτικό ρόλο. Έχει 9,5 πόντους μέσο όρο σε 6 παιχνίδια, ενώ η καλύτερη του εμφάνιση ήταν στην ήττα του ΠΑΟΚ με το Απόλλωνα, όπου πέτυχε 17 πόντους.

Διαβάστε ακόμη...