Φτιάχνει ξενώνα για τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

Από sdna.gr: Ο Ιβάν Σαββίδης είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται να επενδύσει κι άλλα χρήματα τόσο στο ρόστερ, όσο και στην κατασκευή ξενώνων, όπου θα διαμένει η ομάδα.
Πηγή: sdna.gr
Φτιάχνει ξενώνα για τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

Τα νικηφόρα αποτελέσματα και οι συνεχόμενες καλές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ έχουν «φτιάξει» τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο.

Η φετινή σεζόν με τον τρόπο που εξελίσσεται δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ να βλέπει την ομάδα να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και να είναι έτοιμη για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα. Ο Ιβάν Σαββίδης παράλληλα έχει σε μεγάλη εκτίμηση και τον Βλάνταν Ίβιτς, τον οποίο εμπιστεύτηκε στο τιμόνι της ομάδας, με τα αποτελέσματα να τον δικαιώνουν.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου τονίζει στους συνεργάτες του ότι είναι διατεθειμένος να επενδύσει κι άλλα χρήματα για την ενίσχυση του ρόστερ προκειμένου ο σύλλογος να φανεί ακόμα πιο ανταγωνιστικός την επόμενη σεζόν και να διεκδικήσει στα ίσια τον τίτλο.

Συν τοις άλλοις το μεγάλο έργο που σχεδιάζει για την ομάδα είναι η κατασκευή ξενώνα στη Νέα Μεσημβρία όπου θα διαμένει η ομάδα.

Ο Σαββίδης έχει στα πλάνα του την κατασκευή ξενώνων με 20-25 δωμάτια όπου θα καταλύει η αποστολή πριν τα ματς ή όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο σύμφωνα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Εξέλιξη στην κατασκευή του συγκεκριμένου έργου αναμένεται στο προσεχές μέλλον με τον Σαββίδη να είναι αποφασισμένος να επενδύσει κι άλλο στον ΠΑΟΚ, δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για όλους μέσα στην ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...