«Του χρόνου θέλω πρωτάθλημα!»

Από metrosport,gr: Αποφασισμένος να κάνει την υπέρβαση προκειμένου ο ΠΑΟΚ να κυνηγήσει τον τίτλο τη νέα σεζόν εμφανίζεται ο Ιβάν Σαββίδης. Τι λέει στους συνεργάτες του.
Πηγή: metrosport.gr
«Του χρόνου θέλω πρωτάθλημα!»

Έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος ο Ιβάν Σαββίδης από την ανταπόκριση της ομάδας παρά τον αποκλεισμό στο Europa League. Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στη Γερμανία τον ενθουσίασε κάτι που ανέφερε στους συνεργάτες του, στις επαφές που είχε μαζί τους στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σαββίδης επέστρεψε στο Ροστόφ, όμως από το μεσημέρι της Πέμπτης (23/02) έως και χθες που ήταν στη Θεσσαλονίκη μίλησε αναλυτικά με τους συνεργάτες του. Ο Σαββίδης ζήτησε να συνεχιστεί η προσπάθεια έως το τέλος με τους στόχους να είναι ξεκάθαροι. Τόσο η κατάκτηση του Κυπέλλου όσο και της 1ης θέσεως στα πλέι οφ.

Παράλληλα όμως ανέβασε τον πήχη και για την επόμενη σεζόν. Όταν σε μία απόστροφο του λόγου του είπε πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα την νέα χρονιά.

Μάλιστα είναι διατεθειμένος να δαπανήσει ένα μεγάλο ποσό στις μεταγραφές του καλοκαιριού (πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι υψηλότερο από κάθε άλλη χρονιά) για να διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ την είσοδό του στους ομίλους του Champions League και να γίνει ο κύριος διεκδικητής του Πρωταθλήματος.

Ο μεγαλομέτοχος δεν έκρυβε την ικανοποίησή του για την δουλειά που γίνεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα με τους Ιβιτς και Μίχελ να εισπράττουν τα θετικά σχόλια. Με την παραίνεση όμως να συνεχιστεί η προσπάθεια με μεγαλύτερη επιμονή.

Διαβάστε ακόμη...