Ανδράλας: «Ξεκάθαρο φαβορί ο ΠΑΟΚ, έχει αλλάξει επίπεδο»

Από metrosport.gr: Τον τίτλο του φαβορί έδωσε στον ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ηρακλή ο Πάρης Ανδράλας μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».
Πηγή: metrosport.gr
Ανδράλας: «Ξεκάθαρο φαβορί ο ΠΑΟΚ, έχει αλλάξει επίπεδο»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ντέρμπι ανάμεσα σε Ηρακλή και ΠΑΟΚ: «Σαν ρόστερ και σαν ποιότητα ο ΠΑΟΚ υπερτερεί αλλά είναι ντέρμπι και ο Ηρακλής έχει μια φανέλα και μια δυναμική. Φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ λόγω του ρόστερ και της ποιότητας. Έχει τον πρώτο λόγο ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα από δικές του γκέλες, διαφορετικά θα μπορούσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Σε αυτά τα παιχνίδια είναι τεράστιο το κίνητρο για τον Ηρακλή που παλεύει για την παραμονή αλλά η ποιότητα σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο του ΠΑΟΚ είναι καλύτερη. Έχει αλλάξει επίπεδο ο ΠΑΟΚ αλλά τα άσχημα αποτελέσματα τον άφησαν έξω».

Για το τι έχει αλλάξει φέτος στον ΠΑΟΚ: «Η νοοτροπία και η έλευση κάποιων παικτών που κάνουν τη διαφορά. Και ο προπονητής, ο οποίος περνά τη φιλοσοφία ότι πρέπει ο ΠΑΟΚ να παίζει το ίδιο εντός και εκτός. Το μεγαλύτερο μερίδιο το έχει ο προπονητής γιατί αυτός βάζει τη σφραγίδα του στην ομάδα».

Για το τι έφταιξε με τη Σάλκε και ο ΠΑΟΚ ήταν τόσο κακός: «Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια, ήταν διαφορετικός ο τρόπος προσέγγισης, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε σε κακή μέρα και είχε ένα άσχημο αποτέλεσμα. Στη Γερμανία η Σάλκε έκανε αλλαγές και ήταν πιο χαλαρή ενώ ο ΠΑΟΚ έπαιζε χωρίς άγχος. Το 0-3 του πρώτου παιχνιδιού σε κάνει να παίζεις πιο ελεύθερα αλλά εάν ήταν διαφορετικό το σκορ στην Τούμπα ίσως ήταν άλλο το παιχνίδι στη Γερμανία».

Διαβάστε ακόμη...