Ο «Μάλε» έχει τον τρόπο

Από paok24.com:Είναι μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που έχει καταρρίψει κάθε έννοια προγραμματισμού της ομάδας του. Από την ημέρα που ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ ο Στέλιος Μαλεζάς, ποτέ δεν βρήκε δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα.
Πηγή: paok24.com
Ο «Μάλε» έχει τον τρόπο

Βασικό χαρακτηριστικό της καριέρας του Κατερινιώτη στόπερ, είναι πως ουδέποτε ξεκίνησε σεζόν στον ΠΑΟΚ ως βασικός κεντρικός αμυντικός. Πάντοτε είχε να αντιμετωπίσει ακραίο ανταγωνισμό, ιδιαίτερα από την εποχή Σάντος και μετά, όμως στο τέλος κατέληγε κερδισμένος.

Όπως συνέβη πολλές χρονιές στο παρελθόν, έτσι και φέτος, ο Μαλεζάς ξεκίνησε τη σεζόν ως τέταρτος στόπερ. Πλέον είναι βασικός και η προσφορά του κάτι παραπάνω από σημαντική.

Ο Κατερινιώτης μετράει 23 συμμετοχές και πάνω από 1500 λεπτά συμμετοχής. Σε μία χρονιά που άπαντες πίστευαν πως θα είναι εργαλείο για τις ανάσες των υπολοίπων.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και με το σπαθί του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Βλάνταν Ίβιτς που τον είχε βέβαια και συμπαίκτη, γνωρίζοντας το πώς αντιμετώπισε τον ακραίο ανταγωνισμό και στο παρελθόν.

Διαβάστε ακόμη...