Εντολή Σαββίδη: «Στείλτε επιστολή στην ΟΥΕΦΑ και την Σάλκε»

Απο sdna.gr : Ολοκληρώθηκαν οι επαφές του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα, ο οποίος ετοιμάζεται σε λίγη ώρα να αναχωρήσει για το εξωτερικό. Τι συμβαίνει με το θέμα της ταλαιπωρίας των οπαδών του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Εντολή Σαββίδη: «Στείλτε επιστολή στην ΟΥΕΦΑ και την Σάλκε»

Μέσα από το SDNA είχαμε σημειώσει την χθεσινή άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη ο οποίος πέρασε και από τα γραφεία της ομάδας στην Τούμπα, όπου και μίλησε για αρκετή ώρα με τους συνεργάτες του στο ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Όπως είχαμε σημειώσει, ο ίδιος έμεινε ικανοποιημένος με την εμφάνιση και το πάθος των παικτών της ομάδας μέσα στην έδρα της Σάλκε, ωστόσο τον προβλημάτισε αρκετά ένα άλλο θέμα.

Αυτό δεν είναι άλλο, από την μεγάλη ταλαιπωρία που πέρασε ο κόσμος του Δικεφάλου και κατά την είσοδο του στην «Veltins Arena». Και αυτό διότι αρκετοί φίλαθλοι μπήκαν στο γήπεδο μετά και την ισοφάριση του ΠΑΟΚ, η οποία και ήρθε στο 25ο λεπτό του αγώνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ισχυρός άντρας των «ασπρόμαυρων» ζήτησε από τους ανθρώπους στην ΠΑΕ να στείλουν επιστολή τόσο στην Σάλκε όσο και στην ΟΥΕΦΑ όπου και θα ζητηθούν εξηγήσεις για την τόσο μεγάλη καθυστέρηση στην είσοδο των φιλάθλων της ομάδας.

Την ώρα μάλιστα, που ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν άψογος κατά την παρουσία του στην Γερμανία όπου και ακολούθησαν όλα όσα είχαν ζητηθεί σύμφωνα με το πλάνο που είχε εκπονηθεί.

Διαβάστε ακόμη...