Τους βάζουν στο κλίμα ενόψει Ηρακλή

Από metrosport.gr: Τόσο ο Βλάνταν Ιβιτς όσο και ο Λούμπος Μίχελ προσπαθούν να βάλουν τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στην ατμόσφαιρα του τοπικού ντέρμπι με τον Ηρακλή.
Πηγή: metrosport.gr
Τους βάζουν στο κλίμα ενόψει Ηρακλή

Με το τέλος του αγώνα στην Γερμανία, ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στο κυριακάτικο (26/2, 17:15) αγώνα με τον Ηρακλή.

Ο Βλάνταν Ιβιτς με τον Λούμπος Μίχελ από το αεροδρόμιο της Κολωνίας έκαναν μια πρώτη κουβέντα για το συγκεκριμένο ματς και συμφώνησαν ότι αυτό που πρέπει να γίνει σαφές στους παίκτες είναι να μην παρασυρθούν από το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων και να μην μπουν στη διαδικασία να δώσουν δικαιώματα για κάρτες που μπορεί να στοιχίσουν ενόψει των επόμενων σημαντικών αγώνων της ομάδας.

Ετσι από χθες ο προπονητής του ΠΑΟΚ πέρα από το αγωνιστικό πλάνο που καταστρώνει για να πάρει τη σημαντική νίκη η ομάδα, θα φροντίσει να βάλει στο κλίμα κυρίως τους παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί άλλη φορά σε παρόμοιο παιχνίδι και είναι μάλιστα στο όριο καρτών, όπως οι Κάμπος και Κρέσπο που μαζί με τους Τσίμιροτ και Μαλεζά έχουν από τρεις κίτρινες.

Η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της Κυριακής άρχισε χθες με αποθεραπεία και αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν βασικοί το βράδυ της Τετάρτης στην Γερμανία. Πέρα από τον Κάνιας και τον τιμωρημένο Σάκχοφ, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Βλάνταν Ιβιτς που θα βγάλει την αποστολή το απόγευμα του Σαββάτου με το τέλος της προπόνησης.

Διαβάστε ακόμη...