Οι 16 του BCL και η συνέχεια

Από paokbc.gr: Παρά την ήττα του στο πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει την ανατροπή, νικώντας την Partizan Belgrade με 78-82 στη "Hala Pionir" και εξασφάλισε την πρόκριση στη φάση των 16 των play offs του Basketball Champions League.
Πηγή: paokbc.gr
Οι 16 του BCL και η συνέχεια

Εκεί, όπως ήταν γνωστό από την ημέρα της κλήρωσης του πρώτου γύρου των play offs, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ισπανική Iberostar Tenerife, η οποία είχε τερματίσει στην 1η θέση του 4ου ομίλου της regular season.

Ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη εβδομάδα (28 Φεβρουαρίου-1 Μαρτίου), ενώ ο επαναληπτικός της Ισπανίας είναι προγραμματισμένος για μια εβδομάδα αργότερα (7 ή 8 Μαρτίου).

Τα υπόλοιπα ζευγάρια της φάσης των «16» στο Basketball Champions League είναι τα εξής:

EWE Oldenburg-Banvit
ΑΕΚ-Monaco
Άρης-ASVEL Villeurbanne
Pinar Karsiyaka-Besiktas
Reyner Venezia-Sidigas Avellino
MHP RIESEN Ludwigsburg-Neptunas
Dinamo Sassari-Le Mans

*Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων που αναγράφονται πρώτες το διήμερο 28/2-1/3, ενώ οι επαναληπτικοί θα γίνουν μία εβδομάδα αργότερα (7-8 Μαρτίου).

Τι ακολουθεί

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου θα διεξαχθεί η κλήρωση των προημιτελικών στο Μόναχο, στην οποία πλέον δεν θα ισχύει κανένας περιορισμός αναφορικά με την χώρα προέλευσης των ομάδων ή τον όμιλο στον οποίο βρέθηκαν στη regular season.

Οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών θα διεξαχθούν το διήμερο 21-22 Μαρτίου και οι επαναληπτικοί μία εβδομάδα αργότερα (28-29 Μαρτίου).
Μετά το τέλος των προημιτελικών, η FIBA θα αποφασίσει για την έδρα του final four, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο μίας εκ των τεσσάρων φιναλίστ (28-30 Απριλίου).

Διαβάστε ακόμη...