Η πρώτη αντίδραση από Ίβιτς

Από thessports.gr: Ο τεχνικός του Δικεφάλου Βλάνταν Ίβιτς παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι κι άξιζε τουλάχιστον μία νίκη στο ζευγάρι με την Σάλκε.
Πηγή: thessports.gr
Η πρώτη αντίδραση από Ίβιτς

Αναλυτικά στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote tv είπε: «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Είχε αυτά που ζητήσαμε και στο πρώτο ματς, όπου πολλά πράγματα δεν μας βγήκαν. Απόψε μας βγήκαν καλύτερα. Κατά την άποψη μου αξίζαμε την νίκη, όμως πληρώσαμε το πρώτο παιχνίδι, όπου σε κάποιες στημένες φάσεις δεν ήμασταν αποφασισμένοι, ίσως είχαμε αργή σκέψη κι αντίδραση».

Αναφορικά με τις στημένες φάσεις ο Σέρβος τεχνικός απάντησε: «Όταν οι αντίπαλοι έχουν παίκτες με μπόι δύο μέτρα, τέτοιες φάσεις συμβαίνουν. Το γνωρίζαμε. Σήμερα παίξαμε καλύτερα, η ομάδα ήξερε τι έπρεπε να κάνει από το 1ο ως το 90ο λεπτό. Έπρεπε να είχαμε κερδίσει και για τον κόσμο που ήρθε και στήριξε την ομάδα. Αξίζαμε μία νίκη και γι' αυτούς».

Τέλος ο Ίβιτς στάθηκε στο παράδοξο γεγονός που θέλει τον ΠΑΟΚ να παίζει καλύτερα εκτός έδρας στην Ευρώπη: «Πρέπει να το συζητήσουμε και να το ψάξουμε αυτό. Έχει γίνει στο παρελθόν, συμβαίνει και τώρα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε κι αυτό»

Διαβάστε ακόμη...