«Μια ευχάριστη ημέρα για το σύλλογο»

Aπο paok24.com : Ο ΠΑΟΚ θα δώσει για τρίτη συνεχόμενη φορά το παρών στο Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ με τον Γ. Καλμαζίδη να σχολιάζει την πρόκριση της ομάδας του, αλλά και τα όσα έγιναν στο ματς με τον Παμβοχαϊκό.
Πηγή: paok24.com
«Μια ευχάριστη ημέρα για το σύλλογο»

Στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας δήλωσε: "Άλλο ένα Final-4 για τον ΠΑΟΚ που είναι πολύ ευχάριστο για τον σύλλογο μιας και είναι το 3ο συνεχόμενο. Αυτός άλλος είναι ο στόχος μας να είμαστε κοντά στην κορυφή. Να διεκδικήσουμε τους τίτλους. Μένει να μάθουμε τον αντίπαλο, που μάλλον θα είναι ο Ολυμπιακός, αλλά και το που θα παίξουμε. Αφήνουμε πίσω την πρόκριση και επικεντρωνόμαστε στο ματς με τον Ηρακλή που είναι θεωρητικά υποδεέστερος, αλλά φιλόδοξος και σίγουρα θα θέλει να παίξει καλά για να μας κερδίσει".

Όσον αφορά την εικόνα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό: "Στα δύο πρώτα σετ ήμασταν αποφασιστικοί και δουλέψαμε αρκετά πράγματα, όπως η υποδοχή, αντιθέτως η επίθεση και τα νούμερα της δεν ανταποκρίνονται στην υποδοχή. Το αντίθετο ακριβώς συνέβη με τον Παμβοχαϊκό. Θα μπορούσαμε να τους είχαμε σταματήσει στο μπλοκ-άμυνα που είναι και ένα κομμάτι που το θέλω το πολύ και θα επικεντρωθούμε σε αυτό".

Τέλος, για το γεγονός ότι (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα βρεθούν επίσης στο Final-4 σχολίασε: "Είναι δύο ομάδες που πρέπει να τις κερδίσεις αν θες να κατακτήσεις το τρόπαιο. Αυτό καλούμαστε να κάνουμε σαν πρωταθλητές, σαν μια ομάδα που διεκδικείς τους τίτλους. Να κερδίσεις αυτούς που θα βρεθούν στο δρόμο σου και αυτοί που θα βρεθούApo στο δρόμο σου είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος".

Διαβάστε ακόμη...