Επεισόδια στο Γκέλζενκιρχεν!

Από inpaok.com: Την Τρίτη το βράδυ παραλίγο να διεξαχθούν μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ και της Σάλκε στην πόλη του Γκελζενκιρχεν.
Πηγή: inpaok.com
Επεισόδια στο Γκέλζενκιρχεν!

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία, τριάντα φίλοι του Δικεφάλου, που ταξίδεψαν με το τρένο από το Ντίσελντορφ βρέθηκαν στις 22:00 στο κέντρο του Γκελζενκίρχεν, εκεί όπου προκλήθηκαν από κάποιους φιλάθλους της Σάλκε.

Μάλιστα, ένας Γερμανός τραυματίστηκε ελαφρά, με αποτέλεσμα περίπου 40 χούλιγκαν της Σάλκε να κινηθούν απειλητικά προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Η γερμανική αστυνομία ωστόσο κατάφερε να περιορίσει τις δύο πλευρές και να μην επιτρέψει την διεξαγωγή σοβαρότερων επεισοδίων.

Όπως ανακοινώνει η Polizei, τόσο οι Γερμανοί, όσο και οι Έλληνες συνελήφθησαν και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ τους μετέφεραν με ένα λεωφορείο στον σταθμό των τρένων του Έσεν, όπου από εκεί επέστρεψαν στο Ντίσελντορφ με αστυνομική συνοδεία.

Οι υπεύθυνοι προειδοποίησαν για άλλη μια φορά τους φίλους των δύο ομάδων να μην προχωρήσουν σε προβοκάτσια, να μην απαντήσουν στις προκλήσεις και να μην χρησιμοποιήσουν βία.

Διαβάστε ακόμη...