Ανεπανάληπτη ευκαιρία για ΠΑΟΚ!

Από inpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται την Τετάρτη στις 19:30 στην «Χάλα Πιονίρ» απέναντι στην Παρτιζάν, σε έναν αγώνα που ο Δικέφαλος καλείται να κερδίσει με διαφορά μεγαλύτερη των δύο πόντων ώστε να προκριθεί.
Πηγή: inpaok.gr
Ανεπανάληπτη ευκαιρία για ΠΑΟΚ!

Ίσως η κλήρωση με τους Σέρβους να μην ήταν η πιο βατή και ίσως η κατάσταση να δυσκόλεψε μετά την νίκη των Σέρβων στο Παλατάκι, αλλά μπροστά στον ΠΑΟΚ παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία για διάκριση.

Η Παρτιζάν αναμένεται να παραταχθεί στο αυριανό παιχνίδι αποδεκατισμένη. Το θέμα που έχει προκύψει πριν το Final 8 της Σερβίας με την δηλητηρίαση από το φαγητό των Χάτσερ, Mαρίνκοβιτς, Κοπρίβιτσα, αλλά και του προπονητή Αλεξάνταρ Τζίκιτς δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα. Μάλιστα στην λίστα των παικτών που ταλαιπωρούνται από τον ίδιο λόγο προστέθηκαν χθες και οι Λούκοβιτς, Τανάσκοβιτς και Άντριτς. Οι τρεις τελευταίοι παρουσιάζουν ελαφρύτερα σημάδια από την δηλητηρίαση.

Στην λίστα με τους πιθανούς απόντες του παιχνιδιού προστίθενται και οι τραυματίες  Καραχοτζιτς και Ρομπινσον.

Με άλλα λόγια η Παρτιζάν είναι πιθανόν να παραταχθεί στον αγώνα ακέφαλη (χρέη προπονητή θα αναλάβει ο βοηθός), αλλά και με 8!! ελλείψεις παικτών, εκ των οποίων οι τέσσερις «πενταδάτοι».

Γίνεται λοιπόν ευρέως αντιληπτό ότι ο Δικέφαλος έχει μεγάλες πιθανότητες να καταφέρει να προκριθεί μέσα στο Βελιγράδι.

Διαβάστε ακόμη...