“Να προσέξουμε ιδιαίτερα τον Χάτσερ.”

Από thessports.gr: O Τζόρνταν Σάιμπερτ λίγο πρίν πετάξει για το Βελιγράδι για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν (22/2,19:30), μίλησε για το παιχνίδι καθώς και για τα σημεία που πρέπει να προσέξουν οι ¨ασπρόμαυροι". Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού:
Πηγή: thessports.gr
“Να προσέξουμε ιδιαίτερα τον Χάτσερ.”

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να νικήσει και να πάρει την πρόκριση για τους "16":

"Θα πρέπει να αγωνιστούμε, με τον ίδιο τρόπο που αγωνιστήκαμε στον πρώτο αγώνα. Θα πρέπει ίσως να κάνουμε μερικές αλλαγές, όχι πολλές, αφού χάσαμε μόνο με δύο πόντους διαφορά. Επομένως, ήμασταν πολύ κοντά κι άν κάνουμε κάποιες μικρές αλλαγές, πιστεύω θα νικήσουμε."

Για τι αλλαγές χρειάζονται στο παιχνίδι του Δικεφάλου συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα:

"Κυρίως στον αμυντικό τομέα. Έχουν πολύ καλούς σουτέρ και θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τον Χάτσερ (αν καταφέρει να αγωνιστεί). Επιθετικά είμαστε αρκετά καλοί, επομένως θα πρέπει να βελτιωθούμε κυρίως αμυντικά."

Για το εάν θα επηρεαστεί η Παρτιζάν από τους συνεχόμενους αγώνες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω δηλητηρίασης κάποιων παικτών της:

"Όχι. Κι εμείς είχαμε κάποιους παίκτες με ίωση το προηγούμενο διάστημα. Αλλά έτσι είναι το μπάσκετ, το πρόγραμμα είναι μερικές φορές ... τρελό κι παίκτες αρρωσταίνουν. Πιστεύω, ότι θα είναι έτοιμοι για να παλέψουν, ειδικά στην έδρα τους και μπροστά στο κοινό τους."

Για τo αν η φιλική ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει στη "Hala Pionir" θα επηρεάσει τους παίκτες της Παρτιζάν, όπως επηρέασε τους παίκτες του ΠΑΟΚ η αντίστοιχη στο Παλατάκι:

"Δεν το ξερώ, δεν ξέρω, εάν θα είναι ίδια η ατμόσφαιρα στην έδρα των αντιπάλων μας. Πιστεύω, ότι το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί σε εκπληκτική ατμόσφαιρα κι εμείς θα πάμε για να κερδίσουμε."

Για το εάν το μυαλό της ομάδας βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση και στο ταξίδι στην Τενερίφη:

"Όχι, όχι... Παραμένουμε πάντα συγκεντρωμένοι."

Για το εάν βρίσκει τον πραγματικό του εαυτό στην πιο κρίσιμη περίοδο της χρονιάς για τον ΠΑΟΚ:

"Ναι, νιώθω να βρίσκω τον εαυτό μου. Η πίστη των συμπαικτών μου στις δυνατότητές μου με βοηθάει όλη την χρονιά. Νομίζω, ότι νιώθω άνετα την πιο κατάλληλη στιγμή κι αυτό είναι καλό."

Για το εάν παρακολούθησε τις επιδόσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο All Star του NBA:

"Όχι δεν το παρακολούθησα, όμως είδα το πρωί (σ.σ. Δευτέρα) τα highlights. Είναι τρελό αυτό που κάνει. Έκανε εξαιρετική δουλειά, ήταν καταπληκτικός."

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...