Τα προβλήματα στην άμυνα και ο Χατζηισαΐας

Από thessports.gr: Σε ρυθμούς Σάλκε κινείται από τη Δευτέρα ο ΠΑΟΚ και ο Βλάνταν Ίβιτς προσπαθεί να βρει τις λύσεις στους... γρίφους που έχουν προκύψει.
Πηγή: thessports.gr
Τα προβλήματα στην άμυνα και ο Χατζηισαΐας

Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει (22/02, 19:00) στη διάθεσή του τέσσερις παίκτες συν τους Πρίγιοβιτς και Κάτσε που δεν είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα και το μεγάλο πρόβλημα είναι στην άμυνα. Βαρέλα, Μάτος, Λέοβατς είναι τιμωρημένοι και ο Κάνιας τραυματίας και ο προπονητής του «δικεφάλου του Βορρά» προσπαθεί να ανακατέψει την τράπουλα για να καλύψει τα κενά. Διότι, μπορεί η πρόκριση να έχει κριθεί ουσιαστικά, αλλά δεν θα πάει ο ΠΑΟΚ στη Γερμανία για να παραδοθεί αμαχητί.

Μένει να δούμε αν ένας από τους παίκτες της άμυνας θα είναι ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, ο οποίος συμπεριελήφθη στην αποστολή για πρώτη φορά και ενώ έχει ενσωματωθεί και πάλι στις προπονήσεις από τον Δεκέμβριο.

Ο Κρέσπο προπονήθηκε κανονικά τη Δεύτερα και λογικά θα είναι ο ένας στο κέντρο της άμυνας και ο δεύτερος πιθανότατα ο Μαλεζάς, ενώ αν επιλέξει σχήμα με τρεις στόπερ, μπορεί να παίξει ο Χατζηισαΐας.

Παράλληλα, οι Γλύκος και Μπρκιτς έχουν μικροενοχλήσεις, αλλά δεν φαίνεται να επικρατεί ανησυχία για την κατάστασή τους.

Την Τρίτη, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στη «Veltins Arena» στις 19:00, ενώ στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ιβιτς και ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...