Φωτογραφίες-σοκ από τη δηλητηρίαση!

Από paok24.com : Δύσκολες στιγμές για την Παρτιζάν λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Φωτογραφίες-σοκ από τη δηλητηρίαση!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. To πρόβλημα με τη δηλητηρίαση αρκετών παικτών και του προπονητή της Παρτιζάν, είναι κάτι παραπάνω από σοβαρό όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που «κυκλοφορούν» στη Σερβία.

Ο προπονητής, Αλεξάνταρ Τζίκιτς δεν κάθισε στον πάγκο σε κανένα από τα παιχνίδια της Παρτιζάν στο Κύπελλο Σερβίας, λόγω μιας δηλητηρίασης. Το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο για τη σερβική ομάδα, καθώς για τον ίδιο λόγο, έχασε όλα τα παιχνίδια και ο Χάτσερ, ενώ ταλαιπωρούνται επίσης και οι Μαρίνκοβιτς, Αντριτς, Λούκοβιτς, Γιοβάνοβιτς, Τανάσκοβιτς.

Μάλιστα, στην ιστοσελίδα της «Blic» υπάρχουν δηλώσεις του γιατρού της Παρτιζάν, Μίλαν Μπάμπιτς, ο οποίος τονίζει ότι ο Χάτσερ δε μπορεί να υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ μεγάλα ερωτηματικά είναι οι Μαρίνκοβιτς, Αντριτς και Λούκοβιτς, με τους δύο τελευταίους, όπως τόνισε, να μην έπρεπε να παίξουν ούτε στον τελικό με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αυτό που τονίζεται επίσης, είναι ότι τελευταίες μέρες, στην Παρτιζάν δε γίνεται να πραγματοποιηθεί προπόνηση, αφού σχεδόν όλοι έχουν «χτυπηθεί» λίγο ή πολύ από τη δηλητηρίαση και το μόνο που κάνουν αυτές τις μέρες, είναι απλά να ξεκουράζονται, όσο μπορούν ανάμεσα στα παιχνίδια!

Οι φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε μέσα από το PAOK είναι ενδεικτικές, ειδικά αυτή με τον Χάτσερ, ο οποίος έχει «χτυπηθεί» χειρότερα από όλους.

Διαβάστε ακόμη...