«Δεν βλέπει την ώρα να φύγει από την Άρσεναλ ο Λούκας»

Ο ατζέντης του Λούκας Πέρεθ επιβεβαίωσε πως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει πάρει την οριστική του απόφαση να φύγει από την Άρσεναλ καθώς είναι δυσαρεστημένος στους Κανονιέρηδες, ενώ απάντησε και στα σενάρια που τον συνδέεουν με τη Μίλαν.
Πηγή: sdna.gr
«Δεν βλέπει την ώρα να φύγει από την Άρσεναλ ο Λούκας»

To γεγονός ότι ο Λούκας δεν έχει καταφέρει να εγκλιματιστεί στο Λονδίνο σε συνδυασμό με τον ελάχιστο χρόνο που παίρνει στην Άρσεναλ από τον Αρσέν Βενγκέρ τον κάνουν να οδηγείται σε αποχώρηση από το Emirates.

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ στην πραγματικότητα δεν θέλει να ακούει το όνομα Άρσεναλ και το καλοκαίρι θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα αποτελέσει παρελθόν από το Βόρειο Λονδίνο, όπως επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο Ροντρίγκο Φερνάντεθ Λοβέγε.

Δες εδώ την βαθμολογία της ομάδας σου!

Ο ατζέντης του Λούκας μάλιστα άφησε να εννοηθεί πως η Μίλαν θα αποτελούσε ένα αρκετά ελκυστικό προορισμό, αν και όπως ξεκαθάρισε καμία συζήτηση δεν έχει λάβει χώρα μέχρι στιγμής με τους Ροσονέρι.

«Αν ο Λούκας φύγει από το Λονδίνο, και θα φύγει μιας και δεν παίρνει ευκαιρίες από τον Βενγκέρ, θέλει να παίξει μόνο σε κάποια μεγάλη ομάδα όπως η Άρσεναλ. Η Μίλαν είναι μεγάλος σύλλογος και αρέσει στον Λούκας, αν και δεν έχουμε κάνει κάποια συζήτηση με τη διοίκηση των Ροσονέρι μέχρι τώρα. Η αλήθεια είναι πως ο Λούκας θέλει να φύγει από την Άρσεναλ με κάθε κόστος καθώς δεν είναι χαρούμενος στην Άρσεναλ. Δεν έχει εγκλιματιστεί και δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες ώστε να αποδείξει την αξία του. Όποιος κι αν είναι ο τεχνικός της Άρσεναλ στο μέλλον, ο Λούκας θέλει να φύγει. Ο παίκτης πρέπει να έχει παιχνίδια στα πόδια του», σχολίασε ο Λοβέγε.

Διαβάστε ακόμη...