«Ματς υψηλού ρίσκου»

Απο inpaok.com : Τα μέτρα τάξης της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Σάλκε στη Γερμανία, ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία σε συνέντευξη Τύπου, που παρέθεσε την Δευτέρα (20/2).
Πηγή: inpaok.com
«Ματς υψηλού ρίσκου»

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι Γερμανοί, υπάρχει πρόβλεψη να κλείσουν αρκετοί δρόμοι γύρω από την «Veltins Arena», προκειμένου μέσα από αυτούς να γίνει η μετακίνηση των ΠΑΟΚτσήδων, ούτως ώστε να μην υπάρξει ο κίνδυνος να... συναντηθούν με τους φιλάθλους της Σάλκε.

Παράλληλα ανέφεραν, πως απέστειλαν επιστολές με οδηγίες προς τους οπαδούς του Δικεφάλου, αλλά και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ τόνισαν προς κάθε πλευρά, πως δεν θα γίνουν ανεκτά προκλητικά φαινόμενα όπως είχε συμβεί στην αναμέτρηση των δύο ομάδων το 2013.

Aναλυτικά τα όσα είπαν οι εκπρόσωποι της αστυνομίας στη συνέντευξη Τύπου, που παρέθεσαν:

«Είναι μια πρόκληση για εμάς. Χαρακτηρίσαμε το ματς της Σάλκε με τον ΠΑΟΚ, ως παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας, είναι ένα στοίχημα για εμάς. Δεν θέλουμε τα γεγονότα που συνέβησαν το 2013 να επαναληφθούν.

3.500 εισιτήρια έχουν διατεθεί στους φιλοξενούμενους, μετά και το αποτέλεσμα του πρώτου ματς περιμένουμε να δούμε πόσοι θα έρθουν. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πλήρη διαχωρισμό των φιλάθλων, προκειμένου να μην συναντηθούν μεταξύ τους.

Θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία τόσο εντός, όσο και εκτός του γηπέδου. Δεν θα διστάσουμε να κάνουμε προσαγωγές, σε περίπτωση που γίνουν παραπτώματα από τους οπαδούς».

Διαβάστε ακόμη...