Πήραν χρόνο συμμετοχής… όλοι!

Απο inpaok.com : Το ρόστερ του ΠΑΟΚ, μετά τις ανακατατάξεις στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αριθμεί πλέον 26 ποδοσφαιριστές. Οι 25 από αυτούς, έχουν αγωνιστεί σε τουλάχιστον ένα ματς του Δικεφάλου μέσα στη σεζόν, με τον Βλάνταν Ίβιτς να δίνει χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του.
Πηγή: inpaok.com
Πήραν χρόνο συμμετοχής… όλοι!

Ο τελευταίος παίκτης που δεν είχε πάρει λεπτά συμμετοχής με την φανέλα του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν, ήταν ο Μάριος Σιαμπάνης, που την Κυριακή (19/2) έκανε το ντεμπούτο του με τον Δικεφάλου, υπερασπιζόμενος για 27' την εστία των «ασπρόμαυρων» στην αναμέτρηση με την Βέροια.

Ο μοναδικός παίκτης από το ρόστερ του ΠΑΟΚ, που δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε κανένα ματς, είναι ο Δημήτρης Χατζηϊσαΐας, που στις αρχές της σεζόν είχε μπει στον... πάγο, όμως επέστρεψε στις προπονήσεις των «ασπρόμαυρων».

Πρώτοι σε συμμετοχές την φετινή χρονιά, είναι οι Κρέσπο, Γλύκος και Λέοβατς, που έχουν καταγράψει 32 ματς σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League, ενώ πρώτος σε χρόνο συμμετοχής, είναι ο Λέο Μάτος, που σε 31 αγώνες έχει καταγράψει 2.789 αγωνιστικά λεπτά.

Ο Μάριος Σιαμπάνης, που είναι και ο πιο... φρέσκος από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, που πήραν την ευκαιρία τους από τον Βλάνταν Ίβιτς, είναι και ο τελευταίος στη σχετική λίστα, με τον 17χρονο πορτιέρο, να μετρά 1 συμμετοχή και 27 λεπτά συμμετοχής.

Διαβάστε ακόμη...