«5000 ΠΑΟΚτσήδες μέσα στη Σάλκε»

Από arenafm.gr: O πρόεδρος ενός εκ των πιο ενεργών συνδέσμων ΠΑΟΚ του εξωτερικού, του Club ΠΑΟΚ Αννόβερου, Χρήστος Τσίκος μίλησε στον Arena fm για τη ρεβάνς στο Γκλεζενκίρχεν και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«5000 ΠΑΟΚτσήδες μέσα στη Σάλκε»

«Ήμασταν στην Τούμπ φυσικά, 47 άτομα που ήρθαμε μόνο για τον ΠΑΟΚ μας. Ένας έμεινε πίσω στην Ελλάδα για να έρθει κατευθείαν στη Σάλκε.

Αντί να μειωθεί η ζήτηση για τα εισιτήρια μετά το 0-3 αυξήθηκε. Θα γίνει ό,τι έγινε στο Ντόρτμουντ, που ήμασταν και τυπικά αποκλεισμένοι και πήγαμε πολλές χιλιάδες.

Η ομάδα την Τετάρτη δε θα έχει άγχος όπως είχε στην Τούμπα. Κι έτσι μπορεί να φτάσει σε ένα διποό όπως έκανε και με την Μπορούσια Ντόρμουντ.

Στην έδρα της Σάλκε θα είμαστε 5000 ΠΑΟΚτσήδες! Θα έχει αρκετούς σκόρπιους γιατί δικοί μας πήραν πολλά εισιτήρια από το σάιτ της Σάλκε όπου ένας με τον αριθμό ταυτότητα και το mail του μπορεί να πάρει ως και 4 εισιτήρια. Στη Γερμανία είμαστε 11 σύνδεσμοι.

Υπάρχει τεράστια ζήτηση από κάθε άκρη της Ευρώπης. Εμάς δε μας νοιάζει το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης. Θα είμαστε κοντά στην αγάπη μας όπως κανουμε πάντα!»

Διαβάστε ακόμη...