Η ζωή συνεχίζεται για τον ΠΑΟΚ…

Από sport-fm.gr: Στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει σήμερα ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Βέροια, ύστερα από την... ανώμαλη προσγείωση με την ήττα από την Σάλκε.
Πηγή: sport-fm.gr
Η ζωή συνεχίζεται για τον ΠΑΟΚ…

Τη μεγάλη απογοήτευση από την ήττα από τη Σάλκε καλείται να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τη Βέροια στην Τούμπα για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μετά την «συντριβή» από τους Γερμανούς υπήρξε συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ ανάμεσα στους κ.κ. Σαββίδη, Μίχελ και Ίβιτς, οι οποίοι συμφώνησαν πως η ομάδα πρέπει πλέον να παλέψει για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στη συνέχεια να βγει πρώτη στην διαδικασία των πλέι οφ.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς είχε επικρατήσει με σκορ 2-1 της Ξάνθης στα Πηγάδια.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι με τη Βέροια, ο Ίβιτς αναμένεται να παρατάξει με κάποιες αλλαγές τον «Δικέφαλο του Βορρά», αφού δεν υπολογίζονται ο Λέοβατς και ο Μυστακίδης που θα εκτίσουν τη μία αγωνιστική της ποινής τους. Επίσης, εκτός είναι ο Μπρκιτς που έχει πρόβλημα στη μέση και ο Κρέσπο που έχει ένα αιμάτωμα στον μηρό από χτύπημα που δέχθηκε την Πέμπτη.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζά και Δεληγιαννίδη. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Χαρίσης με τον Σάχοφ, με τους Ουάρντα και Ενρίκε στα πλάγια.

Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Μπίσεσβαρ με τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σιαμπάνης, Κίτσιου, Πούγγουρας, Κάτσε, Τσίμιροτ, Πέλκας, Αθανασιάδης και Κάμπος.

Διαβάστε ακόμη...