"Ξεχάστε το, κοιτάζουμε μπροστά"

Απο sport24.gr : Ο Βλάνταν Ίβιτς προσπαθεί να βγάλει την απογοήτευση που προκάλεσε το βαρύ 0-3 της περασμένη Πέμπτης (16/2) από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και οι συζητήσεις του με τους παίκτες είναι συνεχείς.
Πηγή: sport24.gr
"Ξεχάστε το, κοιτάζουμε μπροστά"

Η αλήθεια είναι ότι πριν το παιχνίδι με τη Σάλκε είχε δημιουργηθεί μεγάλη αισιοδοξία ότι στην τέταρτη απόπειρά του στους "32" του Europa League, o ΠΑΟΚ ήταν πιο κοντά από από ποτέ άλλοτε στο παρελθόν στην πρόκριση. Αυτός είναι και ο λόγος που το βαρύ 0-3 από τη Σάλκε προκάλεσε τεράστια πίκρα και απογοήτευση σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Βλάνταν Ίβιτς έχει διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει και το τελευταίο διήμερο έχει επιδοθεί σε μία προσπάθεια ανάτασης της ψυχολογίας των παικτών του, για να μην υπάρξουν αγωνιστικές παρενέργειες και η ομάδα του βγει από τον δρόμο που έχει χαράξει από την αρχή του νέου έτους.

"Όλοι θέλαμε ένα άλλο αποτέλεσμα κόντρα στη Σάλκε, όμως, αυτό το ματς πέρασε, ξεχάστε το", λέει συνεχώς στους παίκτες του ο Σέρβος τεχνικός και προσθέτει: "θα πάμε στη Γερμανία να παίξουμε με αξιοπρέπεια και να δείξουμε ποιοι είμαστε, όμως δεν θα κολλήσουμε εδώ. Έχουμε μπροστά μας ανοιχτούς στόχους και πρέπει να συνεχίσουμε την πορεία που κάνουμε το τελευταίο διάστημα".

Ο 40χρονος τεχνικός και οι συνεργάτες του επιχειρούν και διαδοχικά τετ-α-τετ με παίκτες στην προσπάθεια να τους κάνουν να εστιάσουν στους εντός συνόρων στόχους. Περιμένουν να δουν το πρώτο σημάδι σωστής αντίδρασης στο απογευματινό παιχνίδι με τη Βέροια, κόντρα στην οποία ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει μία άνετη νίκη.

Διαβάστε ακόμη...