Μόνο ο Άγγελος και ο Κλάους χάρισαν λεφτά στον ΠΑΟΚ

Από sentragoal.gr: Οταν ο αθλητής Τζαβέλλας εισέπραξε ή θα εισπράξει γενναία αποζημίωση για τη λύση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sentragoal.gr
Μόνο ο Άγγελος και ο Κλάους χάρισαν λεφτά στον ΠΑΟΚ

Οταν άλλοι αθλητές, τύπου Νούνεζ, Μπράτιτς (για να σας πάω και παλαιότερα), Νομπόα, Νέτσιντ, Λόρενς, Νάτχο, εισέπραξαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, όταν Ελληνες αθλητές πούλησαν τον ΠΑΟΚ και πήγαν αλλού, όταν αθλητές όπως ο σημερινός τεχνικός του Δικεφάλου έκαναν προσφυγές για να εισπράξουν μερικές χιλιάδες ευρώ που τους χρωστούσε ο σύλλογος.

Οταν άλλοι επέστρεφαν για να εισπράξουν εκατομμύρια ευρώ και να μην προσφέρουν τίποτα, υπάρχουν, κυρίες και κύριοι, στην οικογένεια του ΠΑΟΚ δυο άνθρωποι που έχουν κάνει εντελώς το αντίθετο.

Το πιο πρόσφατο, αυτό του Κλάους Αθανασιάδη που στην προ λίγων 24ώρων συνάντησή του με τον Ιβάν Σαββίδη ζήτησε να μην εισπράξει τα χρήματα που του οφείλονται, επειδή η απόδοσή του είναι κακή και η φετινή προσφορά του μηδαμινή. Σήμερα είναι πάρα πολλοί εκείνοι που τον αποδοκιμάζουν, τον ειρωνεύονται και ζητούν την κεφαλή του επί πίνακι.

Για τη διαδρομή του Κλάους, εάν θυμάστε, σημείωνα αρκετά την παραμονή του αγώνα με τη Σάλκε και δεν χρειάζεται να τα επαναλάβω. Ναι, έχει κάνει λάθη, ευθύνεται γι' αυτό, αλλά πάνω απο όλα είναι γέννημα-θρέμμα του ΠΑΟΚ. Πονάει όσο λίγοι αυτήν την ομάδα και αυτήν τη φανέλλα.

Πριν από λίγα χρόνια ένας άλλος από την οικογένεια του ΠΑΟΚ, γέννημα-θρέμμα και εκείνος, χάρισε περισσότερα από 600.000 ευρώ που του όφειλε ο ΠΑΟΚ.

Ηταν ο Αγγελος Αναστασιάδης, που όχι μόνο τα χάρισε, δεν τα διεκδίκησε ποτέ, αλλά ο ΠΑΟΚ δυο φορές τον υποχρέωσε να πληρώσει την εφορία για τα χρήματα τα οποία δεν πήρε. Και όπως και τον Κλάους, έτσι και τον Αγγελο τον απαξιώνουν και τον βρίζουν. Προσωπικά, τα τελευταία 35 χρόνια που δημοσιογραφώ, δεν θυμάμαι άλλους αθλητές ή προπονητές να έχουν κάνει κάτι παρόμοιο. Και αυτό ο κόσμος του ΠΑΟΚ οφείλει νομίζω να το εκτιμήσει.

Διαβάστε ακόμη...