«Μίλησα με ΠΑΟΚ πριν συμφωνήσω με τη Σάλκε»

Από metrosport.gr: Ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός επιβεβαίωσε ξανά το ρεπορτάζ της «Μ» για την προσπάθεια που έκανε ο Δικέφαλος για να τον αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι.
Πηγή: metrosport.gr
«Μίλησα με ΠΑΟΚ πριν συμφωνήσω με τη Σάλκε»

Λίγο πριν επιβιβαστεί στο λεωφορείο και να αποχωρήσει από την Τούμπα προχθές το βράδυ, ο Γεβγέν Κονοπλιάνκα δέχθηκε να μιλήσει στη «Μ» και για τον χθεσινό αγώνα αλλά και για το ενδιαφέρον που έδειξε ο ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι για να τον αποκτήσει πριν συμφωνήσει με τους «βασιλικoύς μπλε».

Η «Μ» είχε αποκαλύψει αυτή την προσπάθεια του ΠΑΟΚ και είχε σημειώσει από την πρώτη στιγμή ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολο να στεφθεί με επιτυχία.

«Το περασμένο καλοκαίρι και πριν συμφωνήσεις με την Σάλκε, έκανε προσπάθεια ο ΠΑΟΚ να σε αποκτήσει με την οικογένεια Σαββίδη να κάνει την επαφή μαζί σου;» τον ρωτήσαμε και ήταν απόλυτος στην απάντηση του:

«Ναι, μίλησα πριν πάω στη Σάλκε, αλλά νομίζω ότι αυτό πλέον δεν ενδιαφέρει και είναι παρελθόν». Ο Ουκρανός επιβεβαίωσε - για δεύτερη φορά αφού το είχε πράξει και παραμονές της μεταγραφής του στη Σάλκε - πανηγυρικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας βάζοντας στη θέση τους, όλους εκείvoυς που θέλησαν να το απαξιώσουν.

0 Γεβγέν είχε να πει και ένα καλό λόγο για την Τούμπα: «Ηταν φανταστική η ατμόσφαιρα και αρέσει στον κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει σε αυτές τις συνθήκες. Λυπάμαι που στεναχώρησα τους Μάτος και Σάκχοφ και φυσικά είμαι χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας μου».

Διαβάστε ακόμη...