"Κίτρινος" πυρετός για 4+5 παίκτες του ΠΑΟΚ

Aπό sport24.gr: Συνολικά τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας στα παιχνίδια με Βέροια και Σάλκε, ενώ αρκετοί είναι στο όριο.
Πηγή: sport24.gr
"Κίτρινος" πυρετός για 4+5 παίκτες του ΠΑΟΚ

Για τέταρτη διαδοχική εβδομάδα, ο ΠΑΟΚ είχε μεσοβδόμαδο παιχνίδι, μια κατάσταση που θα συνεχίσει για άλλες δυο εβδομάδες, καθώς οι ασπρόμαυροι θα αντιμετωπίσουν την ερχόμενη Τετάρτη την Σάλκε στο Γκεζελκίρχεν και την μεθεπόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσουν την Ξάνθη για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Στις δυο αναμετρήσεις που ακολουθούν, στο απουσιολόγιο του Βλάνταν Ίβιτς, και συγκεκριμένα στη λίστα των τιμωρημένων, υπάρχουν τέσσερα πρόσωπα, για τα δυο επόμενα επίσημα παιχνίδια των ασπρόμαυρων.

Ο Μαρίν Λέοβατς είναι το κοινό πρόσωπο και στις δυο λίστες, καθώς θα απουσιάσει τόσο από την αναμέτρηση με αντίπαλο την Βέροια για το πρωτάθλημα και στην συνέχεια από το παιχνίδι στο Γκεζελκίρχεν με αντίπαλο την Σάλκε.

Ο Γιάννης Μυστακίδης είναι η δεύτερη απώλεια για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος, ενώ όσο αφορά το παιχνίδι της Τετάρτης, πλην του Μαρίν Λέοβατς, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Φερνάντο Βαρέλα και Λέο Μάτος.

Την ίδια στιγμή οι Εβγέν Σάκχοβ, Γκόικο Τσίμιροτ, Άνχελ Κρέσπο, Στέλιος Μαλεζάς και Τζάλμα Κάμπος είναι στις τρεις κίτρινες κάρτες και στην επόμενη θα εκτίσουν ποινή.

Διαβάστε ακόμη...