«Αν παίξουμε όπως ξέρουμε δε χάνουμε από κανέναν»

Απο paok24.com : Ο Άγγελος Τσίλης μίλησε για το αυριανό ντέρμπι με τον ΙΕΚ Ξυνή στη Μίκρα και τόνισε την ανάγκη για άμεση ανασύνταξη, αναφερόμενος στο κίνητρο του Δικεφάλου αλλά και στην ώθηση που αναμένει η ομάδα από την παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
«Αν παίξουμε όπως ξέρουμε δε χάνουμε από κανέναν»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ στο PAOK24:

Σε τί κατάσταση βρίσκεται η ομάδα μετά τις δυο απανωτές ήττες στα ντέρμπι;

«Η ομάδα μετά και την ήττα από τον Διομήδη ήταν σοκαρισμένη! Κανείς μας δεν το περίμενε. Η ψυχολογία μας δεν είναι τόσο καλή, υπάρχει άγχος. Ίσως φταίει ότι μας φορτώθηκε ο τίτλος του φαβορί και μπορεί να χαλαρώσαμε σε κάποια παιχνίδια. Ωστόσο, το κλίμα μέσα στην ομάδα είναι πολύ καλό, έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις και ο ένας πρέπει να βοηθήσει τον άλλον για να βρούμε το καλό μας πρόσωπο. Είμαστε μια δυνατή ομάδα και τόσα χρόνια που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ ξέρω ότι η ομάδα λειτουργεί καλύτερα υπό πίεση. Έχουμε φοβερό ρόστερ και βάθος πάγκου και πρέπει να το δείξουμε».

Η βαθμολογική διαφορά με τον ΙΕΚ Ξυνή Δικέα λέει την αλήθεια;

«Η αλήθεια είναι ότι μας δόθηκε ο τίτλος του φαβορί όταν ακόμα ήμασταν 2οι. Θεωρητικά είμαστε καλύτερη ομάδα αλλά πρακτικά χρειαζόμαστε παραπάνω βαθμούς. Πολλές φορές κοιτάξαμε περισσότερο τον αντίπαλό μας και χάσαμε βαθμούς. Πρέπει τώρα να κοιτάξουμε περισσότερο την ομάδα μας. Αν παίξουμε εμείς όπως ξέρουμε δε χάνουμε από κανέναν».

Θεωρείς ότι θα σας δώσει ώθηση ο παράγοντας έδρα;

«Πάντα χρειαζόμαστε τον κόσμο. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μας στηρίζουν πάντα και ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια, όσο «κλισέ» και αν ακούγεται, είναι ο 8ος μας παίκτης γι’αυτό και τον θέλουμε δίπλα μας και αύριο».

Σε ποια σημεία θα κριθεί αγωνιστικά η αυριανή αναμέτρηση;

«Δε θέλω να μιλήσω τακτικά για αύριο αλλά περισσότερο για το τι έχει να χάσει η μια ομάδα και τι η άλλη. Ο αντίπαλός μας έχει διαφορά 7 βαθμών από εμάς οπότε σε περίπτωση ήττας δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Αυτό που έχει να κερδίσει είναι να μας μετρήσει για το ματς του κυπέλλου. Εμείς αυτό που έχουμε να κερδίσουμε, πέρα από το βαθμολογικό, είναι να δουλέψουμε σωστά ως ομάδα. Να βρούμε τους αυτοματισμούς μας μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα με τις μεταγραφές που έκανε είναι υπερπλήρης και με μεγάλο βάθος αλλά ακόμα δεν έχουμε δουλέψει όπως πρέπει στο γήπεδο με τις νέες προσθήκες. Αυτό πρέπει να δείξουμε αύριο και να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας».

Διαβάστε ακόμη...