«Δεν έχει τελειώσει τίποτα»!

Από paok24.com: Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΙΕΚ Ξυνή Δικέα ξεχωρίσει στο πρόγραμμα της αγωνιστικής στο χάντμπολ, με τον Άκη Κυπραίο να μιλάει στο PAOK24.
Πηγή: paok24.com
«Δεν έχει τελειώσει τίποτα»!

Ο έμπειρος αθλητής του Δικεφάλου μίλησε για την μεγάλη αναμέτρηση, όπου τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν έχει τελειώσει τίποτα στο πρωτάθλημα και παρά τις δυο συνεχόμενες ήττες που είχε το τμήμα.

Παράλληλα κάλεσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να γεμίσει την Μίκρα και να βοηθήσει τους παίκτες να φτάσουν στην μεγάλη νίκη.

Αρχικά ανέφερε πως: «Είναι το τρίτο σερί ντέρμπι που δίνουμε, έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αρκετά δυνατό αντίπαλο. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Παίζουμε με έναν αντίπαλο ο οποίος βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας αυτή την ώρα και θα πρέπει να είμαστε αρκετά σοβαροί στο παιχνίδι».

Πρόσθεσε ότι: «Το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμα μέχρι το τέλος. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Παρότι κάναμε δυο συνεχόμενες ήττες, υπαρχούν ακόμα πολλά ματς. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι κομβικό και θα πρέπει να βγάλουμε αντίδραση μέσα στην αναμέτρηση. Θέλουμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο ώστε να μας βοηθήσει σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, το οποίο μπορεί να είναι η αρχή για την αντεπίθεση μας στο πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...