Η Παρτιζάν, ο “φρέσκος” ΠΑΟΚ και η… αισιοδοξία

Από ebasket.gr: Στις προπονήσεις επιστρέφει νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής η ομάδα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: ebasket.gr
Η Παρτιζάν, ο “φρέσκος” ΠΑΟΚ και η… αισιοδοξία

Αυτό το σαββατοκύριακο λόγω του τελικού του Κυπέλλου Eλλάδας δεν θα υπάρχουν υποχρεώσεις, έτσι θα υπάρχει η δυνατότητα για περισσότερη δουλειά εν όψει του αγώνα με την Παρτιζάν αλλά και η ευκαιρία για... ανάσες.

Οσον αφορά αυτό το τελευταίο, στον "Δικέφαλο" στέκονται αρκετά... Μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Πατρών στις τάξεις της ομάδας υπογράμμιζαν μεταξύ άλλων ότι είναι πρόβλημα τα πολλά παιχνίδια που υπάρχουν φέτος (2016-17) καθώς κάποιοι παίκτες δεν έχουν συνηθίσει σε αυτούς του ρυθμούς. Ετσι "εξηγούνται" και κάποια αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα...

Απέναντι στους Σέρβους θα εμφανιστεί ένας πιο "φρέσκος" ΠΑΟΚ λόγω της ξεκούρασης που θα υπάρχει αυτές τις μέρες και αυτό (στην ομάδα της Θεσσαλονίκης) δημιουργεί αισιοδοξία πως ο "Δικέφαλος" θα δείξει πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με τα τελευταία ματς.

Στο μεταξύ διάφορα "ακούγονται" από την πιάτσα των μάνατζερ για το θέμα της ενίσχυσης, μέχρι και το ότι ενδεχομένως να τεθεί θέμα απόκτησης ενός παίκτη για να βοηθήσει στο "2"-"3".

Σε αυτή την περίπτωση καλή περίπτωση θα ήταν ο Μαρκ Κάρτερ για τον οποίο στον ΠΑΟΚ πάντα έχουν καλή άποψη. Θεωρείται όμως μάλλον "τραβηγμένο" το σενάριο της απόκτησης ενός παίκτη στο "2"-"3", η λογική "λέει" ότι το όνομα του Κάρτερ θα μείνει στο "συρτάρι" αλλά ενδεχομένως να βγει εν όψει της επόμενης σεζόν...

Διαβάστε ακόμη...