Ποια τα δεδομένα στη βαθμολογία της UEFA και τι «ψάχνει» η Ελλάδα (pics)

Aπό sport-fm.gr: Άσχημη βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ και την ισοπαλία του Ολυμπιακού. Δείτε πού βρίσκεται τώρα η Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA και τι «ψάχνει» για τη νέα σεζόν.
Πηγή: sport-fm.gr
Ποια τα δεδομένα στη βαθμολογία της UEFA και τι «ψάχνει» η Ελλάδα (pics)

Μόνο τους βαθμούς από την ισοπαλία του Ολυμπιακού απέναντι στην Οσμανλίσπορ πρόσθεσε στο... σακούλι η Ελλάδα, στην ειδική βαθμολογία της UEFA.

Μετά και την ήττα του ΠΑΟΚ, δεν κατέστη δυνατό, τελικά, να έρθουν νίκες στον συντελεστή της χώρας μας, ακόμη και η ισοπαλία των Πειραιωτών, ωστόσο, ίσως αποδειχθεί σημαντική, για τη σκληρή «μάχη» που αναμένεται του χρόνου.

Φέτος, η Ελλάδα θα παραμείνει -εκτός αν συμβούν... σημεία και τέρατα- στη 14η θέση, εκεί, όπου, αυτήν τη στιγμή, έχει 27.100 βαθμούς. Το θέμα, όμως, είναι τι γίνεται του χρόνου.

Έχουμε και λέμε: Με βάση τα τωρινά δεδομένα, τη σεζόν 2017/2018 η Ελλάδα θα ξεκινήσει ως 15η, με 22.700 βαθμούς, έχοντας μπροστά της Αυστρία (23.100), Ελβετία (23.700), Τσεχία (24.475) και Ολλανδία (24.649).

Οι παραπάνω διαφορές δεν είναι μεγάλες, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την παρουσία των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του χρόνου, προκειμένου να γίνει προσπάθεια για τη 12η θέση, ώστε να βγαίνει ΚΑΙ ο κυπελλούχος στους ομίλους του Europa League.

Αν σκεφτεί κανείς, βέβαια, ότι, μόλις πριν μερικά χρόνια, βγάζαμε τρεις ομάδες στο Champions League(!), τον πιάνει μια κάποια... θλίψη, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.

H βαθμολογία φέτος

Η βαθμολογία του χρόνου, με βάση τα τωρινά δεδομένα

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...