«Νίκη χωρίς να φάμε γκολ»

Από arenafm.gr: Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Δαμανάκης και μίλησε για όλα τα θέματα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
«Νίκη χωρίς να φάμε γκολ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το τι θα έκανε αν έμπαινε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι τρόπος ζωής και τα αποδυτήρια ήταν το σπίτι μας για εμάς. Ήμασταν όλοι αδέρφια, όλοι ένα και δεν υπήρχαν διακρίσεις. Αν υπάρχει ενότητα, υπάρχουν τα πάντα. Εγώ είμαι συγκινημένος και θα γονάτιζα αν έμπαιναν ξανά στον ιερό χώρο των αποδυτηρίων. Οι ξένοι πλέον ίσως να μη γνωρίζουν την ιστορία της ομάδας και το εύρος των παικτών που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ. Δεν τους ενδιαφέρει ούτε η ιστορία ούτε η ποιότητα αλλά τα χρόνια περνάνε και όλα αλλάζουν».

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε:

«Όσες φορές παίξαμε με Γερμανούς ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια με τους Γερμανούς και δεν τους φοβόμαστε. Θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα με τη Σάλκε, που είναι μια νίκη χωρίς να φάμε γκολ. Την έχω δει μερικά παιχνίδια τη Σάλκε και δεν είναι κάτι φοβερό. Είναι πειθαρχημένη ομάδα αλλά μπορούμε να τους κερδίσουμε».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ:

«Αυτοί παίζουν πάρα πολύ από τα άκρα και πρέπει να προσέξουμε εκεί. Όσες φορές παίξαμε με Γερμανούς και κλείσαμε τα άκρα, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Αν κλείσουμε τα άκρα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα».

Για τα παιχνίδια που έχει παίξει με Γερμανούς:

«Το παιχνίδι με την Άιντραχτ το έχω και το βλέπω αλλά το παιχνίδι με τη Μπάγερν δεν το βλέπω γιατί με στεναχωρεί που είχα χάσει το πέναλτι. Έκανα το λάθος και άλλαξα γωνία και την πλήρωσα».

Για τον παίκτη του ΠΑΟΚ που του αρέσει:

«Όλοι οι καινούριοι είναι πολύ καλοί. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Βαρέλα και είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει».

Για τον Κλάους Αθανασιάδη:

«Το να βάζεις γκολ εξαρτάται και από τα χαφ. Η ομάδα δημιουργεί και αυτό που μας τρώει είναι το γκολ. Μπορεί να μην είναι η καλή του χρονιά φέτος. Μια χρονιά το είχα πάθει και εγώ και δεν μπορούσα να τρέξω πέντε μέτρα. Μου είχαν πει πως από τη πολύ προπόνηση είχα σκάσει και τελικά έτρεχε η κόπωση. Με ξεκούρασε ο προπονητής και μετά επανήλθα. Μπορεί να χρειάζεται ο Κλάους ξεκούραση και ψυχολογία από τους συμπαίκτες του. Δεν γίνεται ένας ποδοσφαιριστής που έβαζε 15-20 γκολ να ξέχασε τη μπάλα. Κάτι του συμβαίνει ψυχολογικά».

Διαβάστε ακόμη...