«Μπορεί ο ΠΑΟΚ, οι πιο γ@μ@τοι οπαδοί»

Από metrosport.gr: Ο Ισπανός τερματοφύλακας που αποχώρησε πρόσφατα από την ενεργό δράση μίλησε αποκλειστικά στο metrosport.gr για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε
Πηγή: metrosport.gr
«Μπορεί ο ΠΑΟΚ, οι πιο γ@μ@τοι οπαδοί»

Ο Ισπανός τερματοφύλακας που αποχώρησε πρόσφατα από την ενεργό δράση μίλησε για τους αγώνες του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε για τους «32» του Europa League και τόνισε ότι ο Δικέφαλος είναι ικανός για σπουδαία πράγματα.

Παράλληλα, έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ χαρακτηρίζοντάς τους κομμάτι από τον εαυτό του και πώς θα τους έχει για πάντα στην καρδιά του.

Επίσης υποσχέθηκε ότι θα δώσει το παρών στον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, εφόσον οι «ασπρόμαυροι» περάσουν το εμπόδιο της Σάλκε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σανθ Χακόμπο στο metrosport.gr

- Πρόσφατα, αποφάσισες να σταματήσεις το ποδόσφαιρο και ευχαρίστησες ιδιαίτερα τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του. Για ποιον λόγο;

«Το έκανα γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν ένας πολύ σημαντικός σταθμός στην καριέρα μου, το μέρος όπου ένιωθα καλύτερα τόσο εντός όσο εκτός γηπέδου, όπου έκανα τα καλύτερα παιχνίδια στην καριέρα μου. Έχουμε το ίδιο DNA, παλεύουμε για το πάθος μας και νομίζω ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αξίζουν να γνωρίζουν ότι θα είναι για πάντα στην καρδιά μου»

- Τι θυμάσαι από τα παιχνίδια με τη Σάλκε;

«Εχω πολύ καλές αναμνήσεις και ξέρω ότι αν είχαμε παίξει με τον κόσμο μας στην Τούμπα, είμαι σίγουρος ότι θα προκρινόμασταν στους ομίλους του Champions League. Θα έχω πάντα στο μυαλό μου τη φάση όπου με το σκορ στο 2-2 ο Στοχ σούταρε και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Αυτό το σουτ άλλαξε τις ζωές μας και την ιστορία του ΠΑΟΚ»

- Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν πέρασε τελικά τότε στους ομίλους του Champions League;

«Εξαιτίας της απουσίας των οπαδών μας. Με αυτούς στις κερκίδες θα είχαμε προκριθεί σίγουρα. Η Σάλκε ήταν νεκρή στο 2ο ημίχρονο, φανταστείτε τι θα γινόταν με 30.000 οπαδούς στις κερκίδες. Στην αρχή της σεζόν η Σάλκε έπαιζε πολύ άσχημα αλλά όταν αυτοί οι κορυφαίοι παίκτες βρουν την ευκαιρία, πάντα κερδίζουν εύκολα».

- Τι πιστεύεις για τα φετινά παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε; Εχει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης ο ΠΑΟΚ;

«Είναι μια άλλη ιστορία, άλλη διοργάνωση και επιπλέον είναι Φεβρουάριος. Ασφαλώς είναι δύσκολα, αλλά αν οι παίκτες παλέψουν μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα. Θα παρακολουθήσω σίγουρα το παιχνίδι και αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί στην επόμενη φάση, θα είμαι στην Τούμπα στο επόμενο παιχνίδι».

- Εχεις παρακολουθήσει τον φετινό ΠΑΟΚ; Σου αρέσουν κάποιοι παίκτες;

«Ναι, παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια, τα περισσότερα μέσω ίντερνετ. Εχει καλούς παίκτες ο ΠΑΟΚ, στην αρχή είχαν άσχημα αποτελέσματα αλλά τώρα βρίσκονται στο καλύτερο σημείο της σεζόν. Πιστεύω ότι έγιναν καλές μεταγραφές στην περίοδο του Ιανουαρίου».

- Θα ήθελες να δώσεις κάποια συμβουλή στους παίκτες του ΠΑΟΚ;

«Όχι, αυτοί ξέρουν καλύτερα από εμένα. Εγώ έχω αποσυρθεί και ξέρω ότι οι οπαδοί θα είναι ευχαριστημένοι αν παλέψουν και στα 180 λεπτά στα δύο παιχνίδια».

- Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ;

«Θα λέω συνέχεια το ίδιο. Ευχαριστώ για όλα, ευχαριστώ που είσαστε κομμάτι του εαυτού μου και πάλεψα για αυτή τη φανέλα, της καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Είστε οι πιο γ@μ@τοι οπαδοί που έχω δει ποτέ σε ένα ποδοσφαιρικό στάδιο».

Διαβάστε ακόμη...