Τρόμαξε από τα επεισόδια ο ΜακΦάντεν, το σκέφτεται για Τούμπα

Από metrosport.gr: Μάρτυρας επεισοδίων ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και της Σάλκε έγινε ο Αμερικανός γκαρντ του Δικεφάλου, που σοκαρίστηκε από την έντασή τους.
Πηγή: metrosport.gr
Τρόμαξε από τα επεισόδια ο ΜακΦάντεν, το σκέφτεται για Τούμπα

Σοκαρισμένος είναι ο Θαντ ΜακΦαντεν που βρέθηκε μπροστά σε επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και της Σάλκε.

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ ήταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη απολαμβάνοντας το ρεπό του, όταν έγινε μάρτυρας των επεισοδίων που όπως τόνισε στον προσωπικό του λοαριασμό στο facebook, άφησαν δύο εστιατόρια... διαλυμένα και πολλοί άνθρωποι χτυπημένοι!

Ο ΜακΦάντεν ξεκαθάρισε πως είναι θυμωμένος και έγραψε πως μάλλον δεν θα πάει στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ - Σάλκε, ύστερα από όσα είδε!

«Ήμουν μάρτυρας ενός από τους πιο τρελούς καυγάδες... Είμαι στο κέντρο της πόλης, μιας και έχουμε ρεπό... Και οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας μπαίνουν σε έναν καυγά με τους οπαδούς μας, ο οποίος βασικά διέλυσε δύο εστιατόρια. Δεν νοιάστηκαν αν χτυπούν παιδιά και γυναίκες. Αν είχες το σήμα της αντίπαλης ομάδας ήσουν στόχος. Η αστυνομία μου είπε πως έπρεπε να φύγω. Δεν λέω κάτι παραπάνω. Είμαι θυμωμένος γιατί περνούσα ωραία στην πόλη. Οι οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας είναι οι πιο παθιασμένοι οπαδοί που έχω δει ποτέ. Μάλλον δεν θα πάω σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Στη συνέχεια, ο ΜακΦάντεν άνοιξε διάλογο με φίλους του ΠΑΟΚ που του απάντησαν κάτω από το status του και τους ρώτησε αν μπορεί να πάει στο ματς με ασφάλεια. Οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» τον διαβεβαίωσαν πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα και ο πρώην παίκτης της Νανσί έδειξε κατανόηση.

Διαβάστε ακόμη...