«Tεράστιος σύλλογος o ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr: Η μόνη ευχάριστη ανάμνηση για τον Τέρι Αντόνις στο διάστημα που άνηκε στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως ήταν η μία από τις ελάχιστες συμμετοχές του σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας.
Πηγή: arenafm.gr
«Tεράστιος σύλλογος o ΠΑΟΚ»

Μιλώντας σε εφημερίδα της Αυστραλίας, ο ομογενής μέσος δεν φάνηκε χαρούμενος για την παρουσία του στον «Δικέφαλο του Βορρά» και αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που υπήρχε για μία θέση στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο 23χρονος χαφ που είναι δανεικός στην Ουέστερν Σίδνεϊ τόνισε πως αυτό που τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η παρουσία του στην ομάδα της πατρίδας του και δεν κοιτάει τι θα γίνει στο μέλλον με τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τέρι Αντόνιος στην «Telegraph» της Αυστραλίας

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Με βοήθησε ότι κατάγομαι από Έλληνες. Ήξερα λίγο τη γλώσσα, την κουλτούρα. Ωστόσο, όπως συμβαίνει με κάθε τι στη ζωή έπρεπε να μάθω τον τρόπο ζωής που ήταν διαφορετικός από εκείνον που είχα συνηθίσει. Κάποιοι μπορεί να με θεωρούσαν και ως ξένο, χωρίς να υπολογίζουν την καταγωγή μου. Πρόκειται για μία δύσκολη κατάσταση σε οποιαδήποτε χώρα».

Για τον ανταγωνισμό που κλήθηκε να ξεπεράσει: «Ο σύλλογος που ήμουν, ο ΠΑΟΚ, είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Είχε φτάσει στα προκριματικά του Champions League και κάθε ποδοσφαιριστής του ρόστερ είναι διεθνής. Δεν ήταν εύκολο για εμένα, καθώς στη θέση μου (στα χαφ) υπήρχαν οχτώ ή εννιά παίκτες, όλοι διεθνείς, και διεκδικούσαμε δύο θέσεις στην ενδεκάδα».

Για το γεγονός πως δεν έπαιξε αρκετά: «Όταν πρωτοπήγα στον ΠΑΟΚ τραυματίστηκα και αυτό έκανε τα πράγματα δύσκολα για εμένα. Με πήγε πίσω ο τραυματισμός, ξεκίνησα να παίζω και ήμουν στον πάγκο αρκετό καιρό. Είχα την ευκαιρία να παίξω κόντρα στον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κυπέλλου, ήταν απίστευτο. Το γήπεδο ήταν γεμάτο, υπήρχαν φωτοβολίδες παντού και αυτό δυσκόλευε την όρασή μας».

Για το πώς θα χαρακτήριζε την παρουσία του στην Ελλάδα: «Θα έλεγα ότι ήταν αρνητική, αλλά έμαθα πολλά πράγματα για εμένα και έγινα ψυχικά πιο δυνατό. Πολλοί παίκτες μπορούν να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους, αλλά πρέπει να το καταλάβεις. Πρόκειται για μία σημαντική εμπειρία ζωής».

Για το μέλλον του: «Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχουμε μιλήσει αρκετά με τον σύλλογο. Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος του δανεισμού μου στην Ουέστερν Σίνδεϊ. Το μόνο που κοιτάω είναι αυτή η σεζόν».

Διαβάστε ακόμη...