Αυτός είναι ο Σάιμπερτ που θέλει!

Από inpaok.com: Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ ήταν ο πρώτος σκόρερ στον αγώνα του ΠΑΟΚ με το Λαύριο, οδηγώντας την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου στη νίκη με 85-80 και στην επιστροφή στην πρώτη τεράδα της βαθμολογίας.
Πηγή: inpaok.com
Αυτός είναι ο Σάιμπερτ που θέλει!

Η εμφάνιση του ήταν καθοριστική, σε ένα σημείο της αναμέτρησης, που ο Δικέφαλος δυσκολευόταν πολύ να επιβάλλει το παιχνίδι του κι ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Ο Αμερικανός γκαρντ που αγωνίστηκε σχεδόν σε όλο το ματς, δηλαδή για περίπου 39 λεπτά (38:45 για την ακρίβεια), πέτυχε 21 πόντους, μοίρασε δύο ασίστ, ενώ σημείωσε και δύο κλεψίματα.

Η εξαιρετική αυτή εμφάνιση του Σάιμπερτ ήταν ό,τι πιο θετικό μπορεί να κρατήσουν οι ασπρόμαυροι από το ματς με το Λάυριο (πέραν των δύο βαθμών της νίκης), με δεδομένο κυρίως, πως ακολουθεί η ρεβάνς με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, ακριβώς μία εβδομάδα μετά (22/2).

Ο Σάιμπερτ έχει δείξει ότι διαθέτει τις ικανότητες να βοηθήσει ακόμη περισσότερο την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της σε Ελλάδα κι Ευρώπη, όμως το ζητούμενο του είναι η διάρκεια…

Με την σεζόν να έχει φτάσει σε κρίσιμη καμπή, ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από τον καλό Τζόρνταν Σάιμπερτ. Στον αγώνα κόντρα στην ομάδα της Αττικής, ο Αμερικανός πρόσφερε τα μέγιστα, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στους συμπαίκτες του. Το ζητούμενο είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται με τον ίδιο τρόπο και στα περισσότερα από τα κρίσιμα ματς που ακολουθούν.

Διαβάστε ακόμη...